Retki Hurghadasta Kairoon ja Aleksandriaan 3 päivää bussilla

Aikuiset
250.00
kind
130.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : Päivittäin
 • Noukkia: 4:30
 • Palata: 23.30
Hurghadan lomallasi voit nauttia yksityisestä 3 päivän bussiretkestä Kairoon ja Aleksandriaan ja vierailla Cheopsin pyramideissa, Chephrenissa, Sfinksissä, Egyptin kansallismuseossa, Bazar Khan El-Khalilissa, kreikkalais-roomalaisessa museossa, Pompeuksen pylväässä, roomalainen amfiteatteri ja Kom esch-Schukafan katakombit. Vieraile sitten Fort Kait Beyssä, jossa kuuluisa majakka Pharos ja kuuluisa Aleksandrian kirjasto

Hinnat

Price per Person
 • 250.00 Price per Aikuiset
 • 130.00 Price per kind

Sisältyy hintaan

 • Bussimatka Hurghada-Kairo-Aleksandria-Hurghada
 • Kaikki sisäänpääsymaksut nähtävyyksiin
 • Yöpyminen 4 tähden hotellissa aamiaisineen
 • Yksityinen saksankielinen opas
 • Vierailu papyrusinstituutissa pyynnöstä

Ei sisälly hintaan

 • Juomat ravintolassa
 • Felluk ratsastaa
 • Kaikki lisäykset, joita ei ole mainittu ohjelmassa

Reitti

Alexandria 2 päivää ja Kairo 1 päivä

Kuvaus:

Tämä retki tarjoaa mahdollisuuden ihailla Kairon ja Aleksandrian tärkeimpiä nähtävyyksiä; Egyptin suurimpia kaupunkeja.

475 kilometriä pitkä bussimatka vie kauniita reittejä pitkin Punaisenmeren rannikkoa pitkin vaikuttavan itäisen aavikon halki Kairoon. Se kestää noin 6 tuntia.

В «Кайро» начинается «Сия дас программа с бесхитростным созданием мира»; Gizan pyramidit ja Sfinksi.
Lounaan jälkeen vieraile Egyptin kansallismuseossa, joka on yksi Kairen mielenkiintoisimmista nähtävyyksistä. jälkeenpäin ainutlaatuinen kaupunkikierros järjestetään sekä Kairon vanhassakaupungissa että nykyaikaisessa osassa. Vierailet myös Khan-el-Khalili-basaarissa.
Hotelli Aja sitten varaamallesi hotellillesi.
Toisena päivänä aamulla ajo Aleksandriaan - Egyptin toiseksi suurin kaupunki - perustettiin vuonna 331 eKr. Chr. фон Александр дем Suuri rakennettiin. Lounaan jälkeen vieraile kreikkalais-roomalaisessa museossa, Pompeiuksen pylväässä, roomalaisessa amfiteatterissa ja Kom Esh-Shukafan katakombeissa. Illallisen jälkeen sinulla on mahdollisuus kävellä kuuluisaa pengerrystä pitkin.

Kolmantena päivänä vierailet Fort Kait Beyssä, jossa kuuluisan Pharoksen majakan kerrotaan seisoneen. Vieraile sitten kuuluisassa Aleksandrian kirjastossa. Lounaan jälkeen paluu Hurghadaan.

Palveluihin sisältyy:

Bussimatka Hurghada-Kairo-Aleksandria-Hurghada

Vierailu Gizan pyramideissa ja Sfinksissä

Vierailu Egyptin museossa

Vierailu yhdessä Kairon suurimmista moskeijoista

Kaupunkikierros Kairon vanhoilla ja moderneilla alueilla

Vierailu Khan El Kallilin basaariin

Vierailu kreikkalais-roomalaisessa museossa

Vierailu Pompey-pylväässä ja roomalaisessa amfiteatterissa

Vierailu Kom Esh-Schukafan katakombeihin

Kaupunkikierros kuuluisan Aleksandrian penkereen läpi

Vieraile Kait Bey Citadelissa ja Aleksandrian kirjastossa

Yöpyminen 4 tähden hotellissa aamiaisineen

Täysihoito (kaikki juomat ovat yksinoikeudella)

Yksityinen, saksankielinen opas

Kaikki sisäänpääsymaksut nähtävyyksille ja kuljetukset sisältyvät hintaan

Halutessasi vieraile papyrusinstituutissa

Ota mukaasi

Voimassa oleva passi viisumin kanssa

aamiaispaketti

kamera

Talvella lämpimät vaatteet

Kevyitä vaatteita kesällä

aurinkolasit

Kairo 2 päivää ja Aleksandria 1 päivä

Päivä 1: Kairo

Book Tour Egypt -opas noutaa sinut hotelliltasi Hurghadasta klo 2.00 erittäin mielenkiintoiselle retkellesi Kairoon ja Aleksandriaan, jonka jälkeen lähdet Kairoon ilmastoidulla bussilla. Kun saavut Kairoon, oppaamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi. Ensin vieraile Egyptin museossa. Kierroksen aikana oppaasi vastaa mielellään kaikkiin näyttelyitä koskeviin kysymyksiin. Nauti sitten aito egyptiläinen lounas ja vieraile Alabasterin moskeijassa, Kairon symbolissa. jälkeenpäin ainutlaatuinen kaupunkikierros järjestetään sekä Kairon vanhassakaupungissa että nykyaikaisessa osassa. Vierailet myös Khan-el-Khalili-basaarissa. Myöhemmin ajetaan varaamallesi hotellille.Sisäänkirjautumisen jälkeen sinulla on aikaa levätä ja valmistautua pitkää yötä varten Kairossa. Vietä ilta haluamallasi tavalla tai varaa fantastinen ääni- ja valoesitys pyramideista

2. päivänä. Aleksandria

Aamiaisen jälkeen aloitat kiertueesi toisen osan hotellista. Kolmen tunnin ajomatkan jälkeen vierailet Aleksandrian tunnetuimmissa nähtävyyksissä. Vieraile ensin Qaitbayn linnoituksessa, jonka sulttaani Qaitbay rakensi 1400-luvulla lähellä Aleksandrian muinaista majakkaa. Jälkeenpäin sinulla on mahdollisuus ihailla upeaa Montazahin palatsia, jossa turkkilainen ja firenzeläinen arkkitehtoninen tyyli yhdistyy, ja tehdä myös matkan hiljattain rakennettuun Aleksandrian kirjastoon. Lopuksi vieraile roomalaisella kirkkopihalla, jonka katakombit on kaiverrettu kallioon. Kierroksen päätteeksi sinut siirretään varaamallesi hotellille Kairossa.

Päivä 3: Kairo

Seuraavana aamuna sinut noudetaan hotellilta kello yhdeksän ja ajat suoraan kuuluisille pyramideille ja Sfinksille. Käytä kolme tuntia ihaillaksesi näitä upeita ja tuhansia vuosia vanhoja rakennuksia. Jatka sen jälkeen kohti Saqqaraa, jossa sinua odottaa herkullinen lounas. Sen jälkeen vieraile Saqqaran askelpyramidissa.

Tapaamispaikka: hotellisi Hurghadassa - Paluupaikka hotellisi Hurghadassa

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista