Sahara-puistosafari Safagan satamasta tai hotelleista (jeeppisafari, mönkijäajo, kamelin ratsastus, show, tähtien katselu ja beduiiniillallinen)

Aikuiset
20.00
Ystävällinen
10.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : Päivittäin
 • Noukkia: klo 11.45
 • Palata: 18.45
Koe aavikon hiljaisuus ja ainutlaatuinen tähtitaivas, jota voi vain ihailla tällä pallonpuoliskolla, ja anna sen upota sisään. Tutustu beduiinikylän jokapäiväiseen elämään. Ajaessasi mönkijällä ½ tuntia ja seuraamalla tähtiä ja galakseja tietokoneohjatun kaukoputken läpi, sinun ei pidä missata sitä!

Hinnat

Price per Person
 • 20.00 Price per Aikuiset
 • 10.00 Price per Ystävällinen

Sisältyy hintaan

 • päivällinen
 • Quad ajelu
 • Kameliratsastusta ja tähtien katselua.

Ei sisälly hintaan

 • Kärki
 • Siirtolisä 7,5 euroa/aikuinen ja 3 euroa/lapsi
 • Kaikki lisäykset, joita ei ole mainittu ohjelmassa

Ota mukaasi

 • Kamera
 • Talvella lämpimät vaatteet
 • Kevyitä vaatteita kesällä
 • aurinkolasit
 • Kiinteät kengät
 • Päähineet

Reitti

Jokainen, joka on kokenut aavikon illalla, hämmästyttää sen kummittelevasta hiljaisuudesta ja lumoavasta tähtitaivasta, joka on erityisen selkeä tässä kodissa. Tämä retki vie sinut läpi karun aavikon vierailemalla beduiinikylässä. Tietokoneohjatulla kaukoputkella ne näyttävät eiliset ja galaksit. He voivat myös ajaa mönkijällä puoli tuntia

Noin klo 12.00 Oppaamme hakee sinut hotelliltasi tai (Safagan satamasta) ja ajaa 30 minuuttia jeepillä Quad-asemalle keskellä erämaata.

Kuvaus A

Quad safaga satama tai Soma Bay 90 minuuttia, kamelin ratsastus ja itämainen illallinen

Matkaoppaamme noutaa sinut ilmastoidulla jeepillä Safagan tai Safagan sataman hotellista ja aja autiomaahan, jossa voit syödä ja juoda, saada yleiskuvan päivästä ja tavata beduiinit. Koe jännittävä ratsastus mönkijällä, ratsasta kamelilla. Aja jeepillä beduiinikylään ja tarkkaile aavikon ihmisten arkea. Auringonlaskun jälkeen nauti herkullisesta egyptiläisestä buffetista ja odota itämaista viihdeohjelmaa.

Kuvaus B

Mönkijämatka Safagassa tai Safagan satamassa 40 minuuttia + 10 minuuttia bug-, jeeppisafari, kameliajelu, tähtien katselu ja show-illallinen.

Sinut noudetaan hotellilta Safagasta tai Safgan satamasta jeepillä ja ajetaan quad-asemalle. Siellä saat kattavan esittelyn ja jaetaan ryhmiin. Sieltä lähdet 1 tunnin jeeppimatkalle aavikon halki beduiinikylään. Nauti mönkijämatkasta Hurghadan lumoavassa aavikkomaisemassa ja katsele sitten auringonlaskua vuorten yli – upea näky. Vierailet myös beduiinikylässä. Sen jälkeen ratsastaa kamelin selässä noin 5 minuuttia ja asettu sitten herkulliseen grilliin. Upea itämainen show pitää sinut viihteenä Stargazing kirkkaan tähtitaivaan alla: tarkkaile sitten itse tähtiä suuren kaukoputken läpi. Voit myös ottaa kuvan kaukoputken läpi. Aja sitten takaisin Makadi Baylle tai Sahl Hasheeshiin ja kuljetus varattuun hotelliin Tämän kierroksen voi varata eri vuorokaudenaikoina ja eri hinnoilla: noin klo 11-18.30

rakkaat vieraat
DVD-levyjen tai valokuvien ostamista mönkijäsafarilla tai veneretkillä ei suositella, koska laatu on enimmäkseen heikkoa ja siksi emme tarjoa sitä. Se on vain huomautus valituksen välttämiseksi.

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista