Quad safari 3 tunnin halki aavikon Safagan satamasta tai hotelleista

Aikuiset
16.00
Ystävällinen
10.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : Päivittäin
 • Noukkia: kello 8
 • Palata: kello 12
Quad safari 3 tunnin halki aavikon Safagan satamasta tai hotelleista. Jopa mönkijän "kokemus" aavikkomaasto, ratsastus kamelin selässä ja vierailu Beduienendorfissa. Puhdasta hauskaa ja seikkailua!

Hinnat

Price per Person
 • 16.00 Price per Aikuiset
 • 10.00 Price per Ystävällinen

Sisältyy hintaan

 • ajo mönkijä
 • Vesipiippu ja tee
 • Kameli ratsastus

Ei sisälly hintaan

 • Kaikki lisäykset, joita ei ole mainittu ohjelmassa
 • 5 euron siirtolisä per aikuinen ja 3 euroa per lapsi

Reitti

Saksankielinen opas noutaa sinut hotelliltasi Soma Bayssa, Safagassa tai saapuessasi Safagan satamaan, ja sinut viedään nelosten kokoontumispisteeseen. Siellä valitset mönkijän ja ajat ensimmäiset kierroksesi rajatulla alueella. Mönkijällä ajaminen on helppoa! Kaikissa nelosissa on automaattivaihteisto, joten sinun tarvitsee vain kiihdyttää ja jarruttaa. Kun kaikki ovat turvassa mönkijällään, lähdetään autiomaahan lähellä Hurghadaa! Koe tämä upea seikkailu tunne! Noin tunnin ajomatkan jälkeen aavikon halki törmäät pieneen beduiiniasemaan, jossa sinua odottaa maalle tyypillinen vahva musta tee. Halutessasi voit polttaa vesipiippua (shishaa) tai ratsastaa kamelin selässä.

Matkaa sitten 40 kilometriä läheiseen beduiinikylään. Aja ensin 50 minuuttia mönkijällä ennen kuin palaat takaisin Safagan satamaan tai hotelleihin.

rakkaat vieraat
DVD-levyjen tai valokuvien ostamista mönkijäsafarilla tai veneretkillä ei suositella, koska laatu on enimmäkseen heikkoa ja siksi emme tarjoa sitä. Se on vain huomautus valituksen välttämiseksi.

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista