Retki el Skhonasta Kairoon - juutalainen Kairo, koptilainen Kairo, islamilainen Kairo

Aikuiset
50.00
Ystävällinen
30.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : Päivittäin
 • Noukkia: Kun saavut satamaan
 • Palata:
Retki el Skhonasta Kairoon - juutalainen Kairo, koptilainen Kairo, islamilainen Kairo, retki Kairossa vierailemaan riippuvassa kirkossa, Ben Ezran synagogassa, Ibn Tulunin moskeijassa.

Hinnat

Price per Person
 • 50.00 Price per Aikuiset
 • 30.00 Price per Ystävällinen

Sisältyy hintaan

 • Kuljetukset ilmastoiduilla busseilla
 • Sisäänpääsy kaikkiin mainittuihin paikkoihin
 • Suomenkielinen matkaopas
 • Lounaalla

Ei sisälly hintaan

 • Juomat ravintolassa
 • Kaikki lisäykset, joita ei ole mainittu ohjelmassa

Ota mukaasi

 • Kamera
 • Talvella lämpimät vaatteet
 • Kevyitä vaatteita kesällä
 • aurinkolasit

Reitti

Retki el Skhonasta Kairoon - juutalainen Kairo, koptilainen Kairo, islamilainen Kairo

Kuvaus:

Saapumisen jälkeen El Sokhnan satamaan saksankielinen opas noutaa sinut laivan uloskäynnistä ja matkustat ilmastoidulla bussilla Kairoon noin 2 tunnin ajaksi. Siellä sinut toivottaa tervetulleeksi saksankielinen oppaamme, joka seuraa sinua koko kiertueen ajan. Vieraile sitten Vanhassa Kairossa, jossa sinua hämmästyttää koptilainen kirkko ja museo (museossa vieraileminen on valinnaista) sekä Pyhän Sergiuksen kirkko ja Ben Ezran synagoga. Pääset myös Al Azharin moskeijaan. Koptikorttelissa on Amr Ibn el-As -moskeija. Vuonna 642 rakennettu moskeija on Egyptin vanhin moskeija, ja se on yksinkertaisen rakenteensa ansiosta malli tulevien aikakausien rakennuksille. Vieraile sitten Kairon suurimmassa basaarissa, Khan el Khalilissa. El Skhona -retken lopussa Kairoon - juutalainen Kairo, koptilainen Kairo, islamilainen Kairo, sinut ajetaan takaisin hotellille.

Jokainen, joka lomailee Egyptin Ein El Sokhnan satamassa tai el Skhonassa ja ei ole käynyt Kairon nähtävyyksissä, kuten Gizan pyramideissa, Egyptiläisessä museossa, Kairon linnoitus, koptilainen Kairo, islamilainen Kairo tai faraoninen Kairo, jäi jotain erityisesti paitsi. Matkasi Egyptiin maksaa vain 2 puntaa, mikä tarkoittaa, että voit ottaa kauniita kuvia läheistesi kanssa pyramidien edessä. Retket Ein El Sokhnan satamasta tai el Skhonasta Kairoon tehdään eri kulkuvälineillä. Ensin on kahden tunnin bussimatka Egyptin aavikon kauniiden maisemien halki, kun saavuttuasi Kairoon sinua tervehtii egyptiologimme Ahmed Ali. Hän tutustuttaa sinut Egyptin historiaan. Vieraat pyramideissa sekä Sfinksissä. Toinen erittäin mielenkiintoinen kohde on Egyptiläinen museo, jossa monet Kairon nähtävyyksistä odottavat sinua. Vieraile meillä ja seuraamme sinua kahden päivän ajan henkeäsalpaavan maan läpi, joka tarjoaa monia aarteita löydettäväksi. Jos haluat myös käydä ostoksilla, Kairo tarjoaa sinulle oikeat ostosmahdollisuudet. Älä missaa pyramidien ääni- ja valoesitystä. Opit tuntemaan ihmisiä ja Egyptin mielenkiintoista historiaa. Saksankielinen oppaamme seuraa sinua jännittävällä purjehdusmatkalla Niilillä. Pituudella 6852 kilometriä (muiden yleisten tietojen mukaan 6671 kilometriä, Niili on pidempi kuin Amazon) on maan pisin joki. Victoriajärvestä on vielä noin 5 960 kilometriä joen reittiä, Khartumista, josta Sininen Niili laskee Valkoiseen Niiliin, noin 3 090 kilometriä ja Sudanin/Egyptin rajalta yhtymäkohtaan noin 1 510 kilometriä.

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista