Retki Kairoon bussilla Sharm el Sheikhistä

Aikuiset
50.00
lapset
30.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : Joka päivä
 • Noukkia: 13:00.
 • Palata: klo 23.00
Retki Kairoon Sharm El Sheikhistä bussilla, tutustu Kairon nähtävyyksiin: Gizan pyramideihin ja Sfinksiin, Egyptin kansallismuseoon ja mahdollisesti felucca-ajelulle Niilillä.

Hinnat

Price per Person
 • 50.00 Price per Aikuiset
 • 30.00 Price per lapset

Sisältyy hintaan

 • Kuljetukset ilmastoidulla bussilla
 • Vierailu Gizan pyramideissa ja Sfinksissä
 • Vierailu Egyptin kansallismuseossa
 • Suomenkielinen opas
 • Lounaalla
 • Kaikki sisäänpääsymaksut nähtävyyksille ja kuljetukset sisältyvät hintaan

Ei sisälly hintaan

 • Purjehdus Niilillä tai Felucca-matkalla
 • Kaikki lisäykset, joita ei ole mainittu ohjelmassa
 • Juomia ravintolassa lounaan aikana

Ota mukaasi

 • Passi viisumin kanssa tai henkilökortti viisumin kanssa Egyptiin
 • Aamiaispaketti
 • Kamera
 • Talvella lämpimät vaatteet
 • Kevyitä vaatteita kesällä
 • aurinkolasit

Reitti

Retki Sharm El Sheikh Kairoon bussilla .

475 km pitkä bussimatka vie sinut pitkin kaunista reittiä pitkin Suezinlahden rannikkoa ja vaikuttavan Siinain aavikon läpi Kairoon. Se kestää noin 6 tuntia. Kairossa aloitat ohjelman vierailulla muinaisen maailman ainoihin säilyneisiin ihmeisiin; Gizan pyramidit , Sfinksi ja Egyptin kansallismuseo .

Kuvaus:

Varaa Tour Egypt -opas noutaa sinut klo 2.00 hotellistasi Sharm el Sheikissä mielenkiintoisimmalle retkellesi Kairoon ja Gizan pyramideihin. Tämän jälkeen lähdet Kairoon ilmastoidulla bussilla. Kun saavut Kairoon, oppaamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi. Sitten sinut viedään suoraan Egyptin museoon. Opiskelemalla egyptologiaa ja saksantutkimusta "Sharm el Sheikh Reisenin" matkaopas pystyi selittämään kiveen kaiverretut hieroglyfit mielenkiintoisella tavalla. Myös faaraoiden patsaat ja historialliset yksityiskohdat selitetään sinulle elävästi. Egyptiläisessä museossa vierailun jälkeen sinut ajetaan yhteen maailman seitsemästä ihmeestä > Cheopsin, Chephrenin ja Mykerinuksen suuriin pyramideihin. Pyramidikierros päättyy Sfinksiin ja ympäröiviin temppeleihin, sitten lounasta paikallisessa ravintolassa ja lopuksi mahdollisuus kävellä Kairon markkinoilla. Päivän päätteeksi sinut ajetaan takaisin hotelliin Sharm el Sheikhiin.

Retket Sharm el Sheikhistä Kairoon tehdään eri kulkuvälineillä. Ensinnäkin on kuuden tunnin bussimatka Siinain aavikon kauniiden maisemien halki. Jatkamme Suezin kanavan alla kulkevan Ahmed Hamdi -tunnelin läpi.
Tunneli on linkki Kairon ja Siinain niemimaan välillä.Kun saavut Kairoon, sinua tervehtii Egyptologimme Ahmed Ali. Hän tutustuttaa sinut Egyptin historiaan. Vieraat pyramideissa sekä Sfinksissä. Toinen erittäin mielenkiintoinen kohde on Egyptiläinen museo, jossa monet Kairon nähtävyyksistä odottavat sinua. Vieraile meillä ja seuraamme sinua kahden päivän ajan henkeäsalpaavan maan läpi, joka tarjoaa monia aarteita löydettäväksi.
Jos pidät myös shoppailusta, Kairo tarjoaa sinulle oikeat ostosmahdollisuudet. Älä missaa pyramidien ääni- ja valoesitystä.

Luksuslomalle ja mukavalle matkalle Sharm el Sheikhistä Kairoon suosittelemme matkustamista lentokoneella. Voit lentää kiehtovaan maahan päiväksi tai kahdeksi. Opit tuntemaan ihmisiä ja Egyptin mielenkiintoista historiaa. Saksankielinen oppaamme seuraa sinua jännittävällä purjehdusmatkalla Niilillä. Pituudella 6852 kilometriä (muiden yleisten tietojen mukaan 6671 kilometriä, Niili on pidempi kuin Amazon) on maan pisin joki. Victoriajärvestä on vielä noin 5 960 kilometriä joen reittiä, Khartumista, josta Sininen Niili laskee Valkoiseen Niiliin, noin 3 090 kilometriä ja Sudanin/Egyptin rajalta yhtymäkohtaan noin 1 510 kilometriä.

Retket Sharm el Sheikhistä Kairoon bussilla

Gizan pyramidit

Gizan pyramidit ovat ainoa jäljellä oleva antiikin maailman seitsemästä ihmeestä ja yksi kuuluisimmista rakenteista maailmassa. Ne ovat noin 15 kilometrin päässä Kairon keskustasta, Egyptin pääkaupungista, aivan Gizan laitamilla, 2 miljoonan asukkaan Kairon esikaupunkialueella. Etäisyys Gizan keskustasta on noin 8 kilometriä. Koko alue on Niilin länsipuolella, mutta jonkin matkan päässä siitä, minkä vuoksi se on autiomaassa.

Kolmen pääpyramidin, Cheopsin pyramidin, Chephrenin pyramidin ja Menkauren pyramidin lisäksi Gizehin pyramideihin kuuluu myös Gizehin suuri sfinksi, useita muita pieniä sivupyramideja, joissa mm. faaraot haudattiin sekä työläiskyliä, temppeleitä ja hautausmaita.

Gizan pyramidit rakennettiin vuosina 2620-2500 eKr., mikä vastaa 4. dynastiaa. Mutta jo ennen sitä, 1.-3. dynastiassa, noin 3 neliökilometrin suuruista Gizan pyramidien ja Sfinksin aluetta käytettiin faaraoiden hautana. On kuitenkin epäselvää, missä määrin tuolloin luodut haudat tuhoutuivat pyramidien rakentamisen aikana.

Egyptiläinen museo

Kairossa Niilin itärannalla sijaitsevan Egyptiläisen museon perusti vuonna 1857 August Mariette, ja se sisältää nykyään noin 150 000 näyttelyä Egyptin 4 500 vuoden historiasta. Vaikka vain pieni osa on vierailijoiden ulottuvilla ollenkaan, Egyptin matkan aikana käytettävissä oleva aika ei suinkaan riitä ymmärryksen saamiseen, saati sitten yleiskatsauksen näyttelyistä. Asiattomien voi olla jopa vaikeaa tai mahdotonta ymmärtää ja luokitella arkkitehtuurin ja taiteen monimuotoisuutta ja kehitystä. Gizan sfinksi

Gizan sfinksi

Sfinksi Giza on Egyptin suurin veistos. Se on kaiverrettu Gizan tasangon kalkkikivestä ja se kuvaa makuuasennossa olevaa leijonaa ihmispään ja ns. Nemes-huivin kanssa. Sfinksi oli alun perin maalattu punertavalla okralla ja siinä oli myös muinaisina aikoina pudonnut vuohenparkki. Sen osat ovat nyt British Museumissa Lontoossa.

Retki Kairoon bussilla Sharm el Sheikhistä

Tapaamispaikka: hotellisi Sharm El Sheikhissä ---- Paluupaikka hotellisi Sharm El Sheikhissä

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista