Retki Kairoon lennolla Sharm el Sheikhistä

Aikuiset
140.00
lapset
120.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : Joka päivä
 • Noukkia: 4:30 noin
 • Palata: 21:30 noin
Retki Sharm El Sheikhistä Kairoon lentäen, vierailla Kairon nähtävyyksissä: Gizan pyramideissa ja Sfinksissä, kuningas Tut Anch Amunin näyttelyssä ja Egyptin kansallismuseossa sekä mahdollisesti felucca-ajelu Niilillä.

Hinnat

Price per Person
 • 140.00 Price per Aikuiset
 • 120.00 Price per lapset

Sisältyy hintaan

 • Vierailu Gizan pyramideissa ja Sfinksissä
 • Vierailu Egyptin museossa
 • Kaikki sisäänpääsymaksut nähtävyyksille
 • Kotimaan lentolippu
 • Suomenkielinen matkaopas
 • Lounaalla

Ei sisälly hintaan

 • Kaikki lisäykset, joita ei ole mainittu ohjelmassa. Felluk ratsastaa
 • Juomat ravintolassa
 • 15 euroa per henkilö siirroista Sharmissa ja Kairossa.

Ota mukaasi

 • Henkilökortti tai passi viisumin kanssa
 • Aamiaispaketti
 • Kamera
 • Talvella lämpimät vaatteet
 • Kevyitä vaatteita kesällä
 • aurinkolasit

Reitti

Retki Kairoon lennolla Sharm el Sheikhistä .

Vieraile Cheopsin , Chephrenin ja Mycerinuksen pyramideissa sekä salaperäisessä Sfinksissä ja Egyptin kansallismuseossa. Sitten ostoksia ja mahdollisesti pieni veneretki Niilillä. (Sis.: lentolippu, kuljetukset, sisäänpääsymaksut, suomenkielinen opas, matkaseura ja lounas).

......................

Sharm El Sheikhin retket pyramideille - Excursion Sharm El Sheikh Kairon lento

Retki Sharm El Sheikhistä Kairoon ja pyramideille lentokoneella maksaa (hinta) alkaen 140 EUR per henkilö

(Lentolippujen hinnat vaihtelevat päivittäin , suosittelemme varaamaan kiinteän hinnan) Mitä sisältyy hintaan? :

Lento Sharm El Sheikhistä - Kairosta - Sharm El Sheikhistä

Vierailu Egyptin kansallismuseossa

Suomenkielinen matkaopas (vieras / matkaopas : henkilö, joka opastaa vieraamme saksaksi ja selittää Egyptin kulttuuriperintöä ja jolla on toimivaltaisen viranomaisen myöntämä ja tunnustama aluekohtainen pätevyys).

Vieraile Gizan pyramideissa ja Sfinksissä

Lounas hyvässä ravintolassa (buffet, sopii myös kasvissyöjille)

Kaikki sisäänpääsymaksut nähtävyyksiin

……………………………………….

Khan El Khalili -basaari (voidaan vierailla yksilöllisesti vieraan toiveiden tai matkaryhmän sisäisen järjestelyn mukaan)

15 euroa per henkilö siirroista Kairossa ja Sham El Sheikhissä

Kuvaus:

Book Tour Egypt -opas noutaa sinut klo 4.00 hotelliltasi Sharm el Sheikhissä erittäin mielenkiintoiselle lentoretkellesi Kairoon ja siirtää sinut Sharm El Sheikhin lentokentälle ilmastoidulla bussilla. Siellä sinulle jaetaan lentoasiakirjat ja annetaan muutamia vinkkejä matkan varrella. Kun saavut Kairoon, oppaamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi. Sitten sinut viedään suoraan Egyptin museoon. Opiskelemalla egyptologiaa ja saksantutkimusta "Sharm el Sheikh Reisenin" matkaopas pystyi selittämään kiveen kaiverretut hieroglyfit mielenkiintoisella tavalla. Myös faaraoiden patsaat ja historialliset yksityiskohdat selitetään sinulle elävästi. Egyptiläisessä museossa vierailun jälkeen sinut ajetaan yhteen maailman seitsemästä ihmeestä > Cheopsin, Chephrenin ja Mykerinuksen suuriin pyramideihin. Pyramidikierros päättyy Sfinksiin ja ympäröiviin temppeleihin, sitten lounasta paikallisessa ravintolassa ja lopuksi mahdollisuus kävellä Kairon markkinoilla. Päivän päätteeksi sinut noudetaan jälleen Kairon lentokentältä ja ajetaan Kairon lentokentälle ja tavataan Sharm el Sheikhissä. Palaat hotelliin illalla monien uusien vaikutelmien kera.

Retket Sharm el Sheikhistä Kairoon

Jos olet lomalla Sharm el Sheikhissä Egyptissä etkä vieraile nähtävyyksissä, kuten Gizan pyramideissa, Egyptiläisessä museossa, Kairon linnoituksessa, Kairon koptikirkossa, islamilaisessa Kairossa tai faraonisessa Kairossa, olet unohtanut jotain erityistä . Matkasi Egyptiin maksaa vain 2 puntaa, mikä tarkoittaa, että voit ottaa kauniita kuvia läheistesi kanssa pyramidien edessä.

Retket Sharm el Sheikhistä Kairoon tehdään eri kulkuvälineillä. Ensinnäkin on kuuden tunnin bussimatka Siinain aavikon kauniiden maisemien halki. Jatkamme Suezin kanavan alla kulkevan Ahmed Hamdi -tunnelin läpi.
Tunneli on linkki Kairon ja Siinain niemimaan välillä.Kun saavut Kairoon, sinua tervehtii Egyptologimme Ahmed Ali. Hän tutustuttaa sinut Egyptin historiaan. Vieraat pyramideissa sekä Sfinksissä. Toinen erittäin mielenkiintoinen kohde on Egyptiläinen museo, jossa monet Kairon nähtävyyksistä odottavat sinua. Vieraile meillä ja seuraamme sinua kahden päivän ajan henkeäsalpaavan maan läpi, joka tarjoaa monia aarteita löydettäväksi.
Jos pidät myös shoppailusta, Kairo tarjoaa sinulle oikeat ostosmahdollisuudet. Älä missaa pyramidien ääni- ja valoesitystä.

Luksuslomalle ja mukavalle matkalle Sharm el Sheikhistä Kairoon suosittelemme matkustamista lentokoneella. Voit lentää kiehtovaan maahan päiväksi tai kahdeksi. Opit tuntemaan ihmisiä ja Egyptin mielenkiintoista historiaa. Saksankielinen oppaamme seuraa sinua jännittävällä purjehdusmatkalla Niilillä. Pituudella 6852 kilometriä (muiden yleisten tietojen mukaan 6671 kilometriä, Niili on pidempi kuin Amazon) on maan pisin joki. Victoria-järvestä on vielä noin 5 960 kilometriä joen reittiä, Khartumista, josta Sininen Niili laskee Valkoiseen Niiliin, noin 3 090 kilometriä ja Sudanin/Egyptin rajalta suulle noin 1 510 kilometriä.

Retket Sharm el Sheikhistä Kairoon lennolla

Gizan pyramidit
Egyptiläinen museo
Gizan sfinksi

Retki Kairoon lennolla Sharm el Sheikhistä

Tapaamispaikka: hotellisi Sharm El Sheikhissä ---- Paluupaikka hotellisi Sharm El Sheikhissä

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista