Yksityinen kiertue: Kairo: Lento ja yksityinen opastettu kierros Sharm El Sheikhistä

Aikuiset
155.00
lapset
145.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : Päivittäin
 • Noukkia: 4:30
 • Palata: 20.30
Yksityinen kierros: Kairo: Lento ja yksityinen opastettu kierros Sharm El Sheikhistä, Vieraile Kairon nähtävyyksissä: Tut Anch Amun Mask, Gizan pyramidit ja Sfinksi, Egyptin kansallismuseo, Egyptin museon muumiohalli, Bazar Khan El -Khalili.

Hinnat

Price per Person
 • 155.00 Price per Aikuiset
 • 145.00 Price per lapset

Sisältyy hintaan

 • Vierailu Gizan pyramideissa ja Sfinksissä
 • Vierailu Egyptin museossa
 • Kaikki sisäänpääsymaksut nähtävyyksille
 • Kotimaan lentolippu
 • Kuljetukset ilmastoidulla bussilla
 • Yksityinen saksankielinen opas
 • Lounaalla

Ei sisälly hintaan

 • Felluk ratsastaa
 • Juomat ravintolassa
 • Kaikki lisäykset, joita ei ole mainittu ohjelmassa

Ota mukaasi

 • Voimassa oleva passi viisumin kanssa
 • Aamiaispaketti
 • Kamera
 • Talvella lämpimät vaatteet
 • Kevyitä vaatteita kesällä
 • aurinkolasit

Reitti

Yksityinen kiertue: Kairo : Lento ja yksityinen opastettu kierros Sharm El Sheikhistä.

Nauti lomasi aikana Sharm El Sheikhissä yksityisestä lentoretkestä Kairoon ja vieraile Cheopsin pyramideissa, Chephrenissä, Sfinksissä, Egyptin kansallismuseossa ja Bazar Khan El-Khalilissa;

Kuvaus:

Sinut siirretään hotelliltasi Sharm El Sheikhin lentokentälle aikaisin aamulla 45 minuutin lennolle Kairoon. Kairossa sinut toivottaa tervetulleeksi saksankielinen oppaasi, joka seuraa sinua koko kiertueen ajan. Retki alkaa vierailulla Egyptin museoon, joka on yksi Kairon mielenkiintoisimmista nähtävyyksistä, jossa on esillä yli 120 000 taideteosta. Museon koko kokoelma sisältää esineitä vanhasta, keskimmäisestä ja uudesta kuningaskunnasta sekä kuningas Tut Ankh Amunin näyttelystä. Egyptiläisessä museossa vierailun jälkeen sinut ajetaan yhteen maailman seitsemästä ihmeestä > Cheopsin, Chephrenin ja Mykerinuksen suuriin pyramideihin. Pyramidikierros päättyy Sfinksiin ja ympäröiviin temppeleihin, sitten lounasta paikallisessa ravintolassa ja lopuksi mahdollisuus kävellä Kairon markkinoilla. Varhain illalla opas vie sinut Kairon lentokentälle. Paluulennon jälkeen Sharm El Sheikhiin sinut ajetaan lentokentältä takaisin hotellillesi.

Retket Sharm el Sheikhistä Kairoon lennolla

Gizan pyramidit

Gizan pyramidit ovat ainoa jäljellä oleva antiikin maailman seitsemästä ihmeestä ja yksi kuuluisimmista rakenteista maailmassa. Ne ovat noin 15 kilometrin päässä Kairon keskustasta, Egyptin pääkaupungista, aivan Gizan laitamilla, 2 miljoonan asukkaan Kairon esikaupunkialueella. Etäisyys Gizan keskustasta on noin 8 kilometriä. Koko alue on Niilin länsipuolella, mutta jonkin matkan päässä siitä, minkä vuoksi se on autiomaassa.

Kolmen pääpyramidin, Cheopsin pyramidin, Chephrenin pyramidin ja Menkauren pyramidin, lisäksi Gizehin pyramideihin kuuluu myös Gizehin suuri sfinksi, useita muita pieniä sivupyramideja, joissa mm. faaraot haudattiin sekä työläiskyliä, temppeleitä ja hautausmaita.

Gizan pyramidit rakennettiin vuosina 2620-2500 eKr., mikä vastaa 4. dynastiaa. Mutta jo ennen sitä, 1.-3. dynastiassa, noin 3 neliökilometrin suuruista Gizan pyramidien ja Sfinksin aluetta käytettiin faaraoiden hautana. On kuitenkin epäselvää, missä määrin tuolloin luodut haudat tuhoutuivat pyramidien rakentamisen aikana.

Egyptiläinen museo

Kairossa Niilin itärannalla sijaitsevan Egyptiläisen museon perusti vuonna 1857 August Mariette, ja se sisältää nykyään noin 150 000 näyttelyä Egyptin 4 500 vuoden historiasta. Vaikka vain pieni osa on vierailijoiden ulottuvilla ollenkaan, Egyptin matkan aikana käytettävissä oleva aika ei suinkaan riitä ymmärryksen saamiseen, saati sitten yleiskatsauksen näyttelyistä. Asiattomien voi olla jopa vaikeaa tai mahdotonta ymmärtää ja luokitella arkkitehtuurin ja taiteen monimuotoisuutta ja kehitystä. Gizan sfinksi

Gizan sfinksi

Sfinksi Giza on Egyptin suurin veistos. Se on kaiverrettu Gizan tasangon kalkkikivestä ja se kuvaa makuuasennossa olevaa leijonaa ihmispään ja ns. Nemes-huivin kanssa. Sfinksi oli alun perin maalattu punertavalla okralla, ja siinä oli myös muinaisina aikoina pudonnut vuohenparkki. Sen osat ovat nyt British Museumissa Lontoossa.

Hinta riippuu osallistujamäärästä, lähetä meille tiedustelu niin teemme tarjouksen tarkalla hinnalla.

Tapaamispaikka: hotellisi Sharm El Sheikhissä ---- Paluupaikka hotellisi Sharm El Sheikhissä

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista