Yksityinen kuljetus Sharm El Sheikhin lentokentältä Sharm El Sheikhin hotelleille

Aikuiset
2.00
lapset
0.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
  • Take away -palvelu
  • Saatavuus :
  • Noukkia:
  • Palata:
Yksityinen kuljetus Sharm el Sheikhin lentokentältä Sharm el Sheikh Hotelsille, säästä aikaa ja rahaa saapuessasi Sharm el Sheikhiin ja tee matkasta hotellillesi Sharmissa helppoa. Varaa yksityinen kuljetus Sharm el Sheikhin lentokentältä Sharm El Sheikhin hotelliisi verkossa tänään.

Hinnat

Price per Person
  • 2.00 Price per Aikuiset
  • 0.00 Price per lapset

Sisältyy hintaan

  • Lentokenttäkuljetus ilmastoidulla autolla Sharm El Sheikhin lentokentältä hotellillesi Sharm El Sheikhissä (yhteen suuntaan)

Ei sisälly hintaan

  • Egyptin viisumi

Reitti

Ajo-ohjeet Sharm el Sheikhin kansainväliseltä lentokentältä Sharm el Sheikhin hotelliisi. Kuljetuspalvelu on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, joka päivä. Tämä on yksityinen siirto. Tarjoamme sinulle yksityisen lentokenttäkuljetuspalvelun Sharm El Sheikhin kansainväliseltä lentokentältä asiakkaille, jotka arvostavat mukavuutta, turvallisuutta, nopeutta ja tehokkuutta, olipa kyseessä sitten liike- tai lomamatka Sharm el Sheikhiin. Saapuessasi kuljettajamme/edustajamme toivottaa sinut tervetulleeksi kyltillä, jossa on nimesi, ja he auttavat sinua matkatavaroiden kanssa ja saattavat sinut odottavaan ajoneuvoon viemään sinut määränpäähäsi nopeimmalla ja helpoimmalla tavalla. Turvallisuutesi takaamiseksi valitsemme huolellisesti vain kokeneimmat ja luotettavimmat palveluntarjoajat kustakin kaupungista. Varausta tehdessäsi pyydämme sinua antamaan lentotietosi ja hotellitietosi Sharm El Sheikhissä etukäteen.
Sharm El Sheikh hotellit Hinnat per henkilö Kirja
1-2 henkilöä 4 euroa per henkilö matka
3-4 henkilöä 3 euroa per henkilö Egypti
5-8 henkilöä 2 euroa per henkilö HRG
Nabq Bay; Majoitus Namma Bay, valitse omasi runsaasta valikoimastamme Hinnat per henkilö SSH
1-2 henkilöä 4 euroa per henkilö
3-4 henkilöä 3 euroa per henkilö
4-9 henkilöä 2 euroa per henkilö
Hadabet Om El Seed; Ras Om El Seed Hotellit Hinnat per henkilö
1-2 henkilöä 4 euroa per henkilö
3-4 henkilöä 3 euroa per henkilö
5-9 henkilöä 2 euroa per henkilö
Majoitus Ras Nusrani - Sharks Bay, valitse omasi runsaasta valikoimastamme Hinnat per henkilö
1-2 henkilöä 4 euroa per henkilö
3-9 henkilöä 2 euroa per henkilö
Kaikki hotellit kohteessa Sharm El Sheikh Varaa Tour Egypt t
1-9 henkilöä 8 euroa per siirto per auto

Sharm El Sheikhin lentokenttäkuljetus

Yksityinen kuljetus Sharm El Sheikhin lentokentältä Sharm El Sheikhin hotelleille

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista