Retki Sharm el Sheikhistä Luxoriin lennolla

Aikuiset
160.00
lapset
140.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : Päivittäin
 • Noukkia: 4:30
 • Palata: 20.30
Retki Sharm el Sheikhistä Luxoriin lennolla, Luxorissa on nyt yksi kohokohta toisensa jälkeen. Aloitamme ohjelmamme vierailulla suurenmoisessa Karnakin temppelikompleksissa. Lounaan jälkeen sinut viedään moottoriveneellä Niilin yli länteen Thebesiin, jossa sijaitsevat Uuden kuningaskunnan faaraoiden valtavat ruumistemppelit. Vieraat "Kuninkaiden laaksossa", Memnonin kolossissa, Hatshepsutin temppelissä ja Karnakin temppelissä.

Hinnat

Price per Person
 • 160.00 Price per Aikuiset
 • 140.00 Price per lapset

Sisältyy hintaan

 • Kotimaan lentolippu
 • Kuljetukset ilmastoiduilla busseilla
 • Vierailu Karnakin temppelissä
 • Vierailu Memnonin kolossilla
 • Vierailu Kuninkaiden laaksoon
 • Vierailu kuningatar Hatshepsutin terassitemppeliin Lounas Luxorissa
 • Suomenkielinen matkaopas
 • Kaikki sisäänpääsymaksut nähtävyyksille

Ei sisälly hintaan

 • Felucca ratsastaa
 • Juomat ravintolassa
 • Kaikki lisäykset, joita ei ole mainittu ohjelmassa

Ota mukaasi

 • Voimassa oleva passi viisumin kanssa
 • Aamiaispaketti
 • Kamera
 • Talvella lämpimät vaatteet
 • Kevyitä vaatteita kesällä
 • aurinkolasit

Reitti

Sharm El Sheikh Luxor " Retki Sharm El Sheikhistä Luxoriin lennolla".

Luxorissa yksi kohokohta seuraa seuraavaa.

Aloitamme ohjelmamme vierailulla upeaan Karnakin temppelikompleksiin. Lounaan jälkeen sinut viedään moottoriveneellä Niilin poikki Länsi-Thebesiin, jossa sijaitsevat Uuden kuningaskunnan faaraoiden mahtavat ruumistemppelit. Vierailet "Kuninkaiden laaksossa", Memnonin kolossissa, Hatshepsutin temppelissä.

Kuvaus:Sinut noudetaan hotellilta noin klo 6.00 ja ajetaan lentokentälle, jotta pääset klo 6.00 Egypt Airin kotimaan lennolle Luxoriin. Lentoaika on noin tunti. Siten laskeudut Luxoriin noin klo 7.00. Siellä sinua odottaa saksankielinen opas. Aja sitten Niilin länsirannalla (Länsi-Teeba) Kuninkaiden laaksossa vieraillaksesi 3 mielenkiintoisella haudalla. Jatka Deir el Baharyyn vieraillaksesi kuningatar Hatshepsutin ruumistemppelissä. Paluumatkalla pysähdy lyhyesti Memnonin kolossilla

Lounaan jälkeen aja takaisin Niilin itärannalle (T hissi -itä ) vierailemaan kauniissa Karnakin temppelikompleksissa pyhällä järvellä. Päivän päätteeksi kuljetus Luxorin lentokentälle kotimaan lennolle Sharm el Sheikhiin. Saapuessasi Sharm el Sheikhin lentokentälle sinut kuljetetaan takaisin hotelliin ilmastoidulla autolla.

Retket Sharm el Sheikhistä Luxoriin

Kuninkaiden laakso

oli hautausmaa muinaisessa Egyptissä, josta on löydetty tähän mennessä 64 hautaa ja kuoppaa. Tutkapoikkeamaa, joka tulkitaan haudaksi, pidetään "KV65:nä", mutta sitä ei ole toistaiseksi tutkittu tarkemmin. Varsinkin Kuninkaiden laaksosta löytyy Uuden kuningaskunnan hallitsijoiden haudat (n. 1550 eKr.–1069 eKr[2], 18.–20. dynastia). Laakso sijaitsee Thebes-Westissä vastapäätä Karnakia, autiomaan reunalla, ja sitä reunustavat korkeat vuoret, erityisesti el Kornin tai el-Qurnin (sarvi) luonnollinen kalliopyramidi. Lähes koko Länsi-Thebe-alue muodostaa valtavan hautausmaan. Etelässä sijaitsee Queens Valley. Huolimatta hautaryöstäjien ja ryöstöjen tuhansia vuosia kestäneestä toiminnasta Kuninkaiden laakso tarjosi edelleen nykyaikaisille egyptologille lukuisia erittäin arvokkaita kaivauslöytöjä. Muun muassa suurelta osin koskemattoman Tutankhamonin (KV62) haudan löysi täältä vuonna 1922 Howard Carter.

Karnakin temppelikompleksi

Luxorin ja Karnakin temppeleitä yhdisti aikoinaan sfinksikatu, jota seurasi muinaisen Egyptin kulkueet. Tällainen kulkue yhdistettiin Opetfestiin, uudistumisen juhlaan. Tämän sfinksikadun jäännökset ovat säilyneet molempien temppelien sisäänkäynnissä. Karnakin temppelikompleksia on erittäin vaikea kuvailla. Tämä koskee sekä alueen laajennusta että vastaavaa kronologista jakoa. Myös käytännössä olematon kronologia monien rakennusvaiheiden sisällä hämmentää, koska monet hallitsijat rakensivat, purivat, kunnostivat ja rakensivat uudelleen sinne, missä tilaa oli. Allekirjoituksen jättämistä Karnakiin pidettiin myös hyvinä tapoina.

Memnonin kolossit

Memnonin kolossit ovat kaksi vierekkäin seisovaa muinaista egyptiläistä kolossaalista patsasta 1300-luvulta eKr. Ne ovat Niilin laaksossa lähellä Kuninkaiden laaksoa (Bibân el-Molûk) Länsi-Teebassa. Patsaat olivat menneisyydessä Amenhotep III:n temppelin sisäänkäynnin pylväiden edessä. (egyptiläinen Amenhotep III.), 18. dynastian faarao.

Hatshepsutin temppeli

Deir el Bahrissa Niilin länsirannalla Länsi-Teebassa sijaitseva Hatshepsut-temppeli on yksi kiehtovimmista nähtävyyksistä ja vaikuttava osoitus muinaisesta egyptiläisestä arkkitehtuurista. Yhtä poikkeuksellinen kuin sen rakentaminen on se erityispiirre, että Hatshepsut-temppelin rakentamisen tilasi nainen. Upea kalkkikivitemppeli, joka on säilynyt hyvin tähän päivään, rakennettiin vain 15 vuodessa. Tämä niin sanottu miljoonan vuoden talo osoittaa kuninkaallisen ruumistemppelin ja oli ilmaus kuninkaan mystistä liitosta voimakkaan egyptiläisen jumaluuden kanssa, mikä sai kuninkaan jatkamaan olemassaoloa.

Hatshepsutin temppeli kertoo tarinan menestyneestä naisesta muinaisessa Egyptissä. Hatshepsut oli Thutmosis I:n tytär. Aviomiehensä Thutmosis II:n kuoltua hän otti valtio-asioita hoitaakseen Thutmosis III:n, valtaistuimen laillisen perillisen, joka oli tuolloin vielä alaikäinen. Nykyisen lain mukaan Hatshepsutilla itsellään ei ollut oikeutta perintöön, mutta hän kruunasi itsensä faraokseksi toisena hallitusvuotena. Tänä aikana häneltä puuttui hyväksyntä naisena ja hän kohtasi kostotoimia. Tämä tapahtui huolimatta siitä, että hän saavutti huomattavaa poliittista menestystä. 18. dynastian kuningattaren hallituskaudella, joka hallitsi vuodesta 1479 kuolemaansa 1458 eaa. Egypti koki suuren taloudellisen nousukauden ja pitkän rauhan ajan.

Retki Sharm AL Sheihkhistä Luxoriin lennolla

Hinta riippuu osallistujamäärästä, lähetä meille tiedustelu niin teemme tarjouksen tarkalla hinnalla.

Tapaamispaikka: hotellisi Sharm El Sheikhissä ---- Paluupaikka hotellisi Sharm El Sheikhissä

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista