Retki Sharm El Sheikhistä Petraan lentokoneella

Aikuiset
210.00
lapset
180.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : lauantaisin - keskiviikkoisin
 • Noukkia: 4:30
 • Palata: 20.30
Retki Sharm El Sheikhistä Petraan lentokoneella. Koko päivän retki Petraan nähdäksesi Petra Jordanin nähtävyydet. Vieraile roomalaisessa teatterissa, kuninkaan muurin haudoissa, Petran kanjonissa ja Treasuryssa (sisältää: lentoliput, viisumi Jordaniaan, kuljetukset, sisäänpääsymaksut, englanninkielinen opas ja lounas.

Hinnat

Price per Person
 • 210.00 Price per Aikuiset
 • 180.00 Price per lapset

Sisältyy hintaan

 • Lounaalla
 • Lentolippu Sharm El Sheikh – Aqaba – Sharm El Sheikh
 • Kuljetukset ilmastoiduilla busseilla
 • Ratsastus kanjonissa (valinnainen)
 • Pääsymaksut
 • Visa Jordaniasta
 • Matkaopas

Ei sisälly hintaan

 • Juomat ravintolassa
 • Kaikki lisäykset, joita ei ole mainittu ohjelmassa

Ota mukaasi

 • henkilökortti tai passi
 • Aamiaispaketti
 • Kamera
 • Talvella lämpimät vaatteet
 • Kevyitä vaatteita kesällä
 • aurinkolasit
 • Kiinteät kengät

Reitti

Retki Sharm El Sheikhistä Petraan lentokoneella.

Koko päivän matka Petraan vierailla vaaleanpunaisessa kalliokaupungissa Petrassa Jordaniassa. Vieraile roomalaisessa teatterissa, kuninkaan muurin haudoissa, Petran kanjonissa ja Treasuryssa (sis.: lentolippu, Jordanin viisumi, siirrot, sisäänpääsymaksut, englanninkielinen opas ja lounas. Kuvaus.

Retki Sharm El Sheikh Petraan lennolla.

Sinut noudetaan hotellilta noin klo 5.00 ja ajetaan lentokentälle kello 6.00 Aqabaan suuntautuvalle lennolle. Lentoaika on noin tunti. Siten laskeudut Aqabaan noin klo 7. Siellä sinua odottaa saksankielinen opas. Sitten aja noin 1,5 tuntia kalliokaupunkiin Petraan, joka on yksi maailman seitsemästä ihmeestä. Yli 2000 vuotta sitten arabinabatialaiset kaivertivat hiekkakiveen upeita rakennuksia, jotka voit löytää jättimäiseltä alueelta. Voit mennä ratsain tai jalkaisin kivisen rotkon, Sik, läpi luultavasti kauneimmalle monumentille, Treasurylle. Sieltä jatkamme Facade Streetille, roomalaiseen teatteriin, kuninkaallisiin haudoihin ja Qasr al-Bintiin. Lounaan jälkeen Petrassa sinut ajetaan takaisin Aqabaan, jossa sinulla on 1 tunti vapaata aikaa ostoksille. Päivän päätteeksi. Kuljetus Aqaban lentokentälle lentääksesi Sharm el Sheikhiin. Saapuessasi Sharm el Sheikhin lentokentälle sinut ajetaan takaisin hotelliin ilmastoidulla autolla

Retket Sharm el Sheikhistä Petra Jordaniin

"Aarretalo"

Siqin yhtymäkohdassa laakson altaassa seisoo Petran luultavasti kuuluisin rakennus, lähes 40 m korkea ja 25 m leveä hellenistiseen tyyliin rakennettu Khazne al-Firaun. "Faraon aarrekammio", kuten beduiinit kutsuivat sitä, oli itse asiassa yksi monista kalliohaudoista. Se on saatettu luotu Nabatean kuninkaalle Aretas IV:lle, joka hallitsi 1. vuosisadalla eKr. hallitsi. Muut tutkijat päivämäärät Khaznen kuitenkin vasta 2. vuosisadalla jKr, keisari Hadrianuksen aikaan. Pieni tholos, pyöreä temppeli, jota reunustavat kaksi puolipäätyosaa, kohoaa kuuden korintilaisen pylvään portikon yläpuolelle. Pylväiden välissä on haalistuneita kohokuvioiden jäänteitä. Pyöreän temppelin yläosassa olevassa uurnassa on luodinreiät. He palaavat laukauksiin, joita ampuivat beduiinit, jotka olivat kerran yrittäneet rikkoa oletetun aarresäiliön. Kuitenkin, kuten koko rakennus ja muut Petran kuninkaalliset haudat, urna koostuu pääasiassa kiinteästä kalliosta.

Roomalainen teatteri

Matkalla Khazne al-Firaunista Petran keskustaan on vasemmalla roomalainen teatteri, joka myös kaiverrettiin suoraan kallioon. Se tarjosi lähteestä riippuen 5 000–10 000 katsojaa 45 istuinrivillä. Estääkseen veden kerääntymisen areenalle sateen aikana nabatealaiset rakensivat hienostuneen viemärijärjestelmän. Teatterin tyypillinen roomalainen tyyli näkyy esimerkiksi korotetussa lavalla. Lavan pylväinen takaosa oli kaksikerroksinen ja koristeltu freskoilla, patsailla ja marmorifriiseillä. 25 metriä korkea muuri sulki teatterin ulkopuolelta. Kun se rakennettiin 1. vuosisadalla, paljastui joitain hautakammioita, jotka oli aiemmin ajettu takakalliovuoteen. Muinaisina aikoina kaupungin yksinkertaiset asukkaat haudattiin tällaisiin kuiluhaudoihin. Teatteri tuhoutui todennäköisesti maanjäristyksessä vuonna 363 jKr. Vuonna 1961 amerikkalaiset arkeologit löysivät sen uudelleen ja kaivaivat sen [2].

Kuninkaan muurin haudat

Teatterin pohjoispuolella oikealla puolella kohoaa niin kutsuttu "Königswand". Puolivälissä täällä on 13 monumentaalista hautaustemppeliä, jotka tulkitaan kuninkaallisiksi haudoiksi niiden koon ja koristelun vuoksi. Näitä ovat "palatsihauta", Petran suurin kompleksi, "korintilainen hauta", "sotilaan hauta" ja "urnahauta" 2. tai 3. vuosisadalta jKr. Sen kalliohallissa on kolme hautauspaikkaa. Siinä on myös pylväiden ympäröimä etupiha, jonne pääsee tiilisen alirakenteen kautta. Ns. kuninkaallisten hautojen pohjoispuolella on hieman pienempi "Sextius Florentinuksen hauta". Hautojen arkkitehtonisissa tyyleissä on nabatealaisia, kreikkalaisia ja roomalaisia vaikutteita.

Nauti jännittävästä retkestä Sharm El Sheikhistä Petraan lentokoneella Book Tour Egyptin avulla

Hinta riippuu osallistujamäärästä, lähetä meille tiedustelu niin teemme tarjouksen tarkalla hinnalla.

Tapaamispaikka: hotellisi Sharm El Sheikhissä ---- Paluupaikka hotellisi Sharm El Sheikhissä

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista