Suezin kanava Hafen | Suezin kanava, Suezin kanava

Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
  • Take away -palvelu
  • Saatavuus :
  • Noukkia:
  • Palata:
Suezin kanavan satama, Suezin kanava, Sues-kanava, Suezin kanava (oikeasti Suezin kanava) on 163 km pitkä kanava, joka yhdistää Punaisen meren Välimereen ja on siksi tärkeä oikotie Euroopan ja Aasian välisellä laivareitillä , koska laivat ovat muuten Afrikan täytyisi ajaa ympäriinsä. Suezin kanava alkaa Välimerestä lähellä Port Saidin satamakaupunkia ja päättyy Punaiseen mereen lähellä Suezin kaupunkia, joka antoi kanavalle nimensä. Kaupungeissa on noin 500 000 asukasta, jotka tulevat tänne pääasiassa kanavaa pitkin. Samalla kanava on jakoviiva varsinaisen Egyptin mantereen ja Siinain niemimaan välillä ja siten myös Afrikan ja Aasian rajana. Suezin kanava, Suezin kanava, Suezin kanava, Suezin kanavan satama, Suezin kanava

Hinnat

Reitti

Suezin kanavan satama | Suezin kanava , Suezin kanava l.

Suezin kanava tai Suezin kanava on laivaväylä Egyptissä Port Saidin ja Port Taufiqin satamakaupunkien välilläSuezin lähellä. Se yhdistää Välimeren Punaiseen mereen Suezin kannaksen kautta säästäen merenkulkua Pohjois-Atlantin ja Intian valtameren välillä. reitti Afrikan ympäri. Se avattiin 17. marraskuuta 1869. Sen pituus maan päällä on 162,25 km. Vuonna 2009 valmistuneen syvennyksen mukaan sen pituus on 193,30 km sisältäen pohjoisen ja etelän kulkuväylät. Kanava muodostaa rajan Afrikan ja Aasian välillä.

Â

Suezin kanava ( Suezin kanava ) on 163 kilometriä pitkä kanava, joka yhdistää Punaisen meren Välimereen ja on siksi tärkeä oikotie Euroopan ja Aasian välisellä laivareitillä, sillä laivojen joutuisi muuten ohittamaan Afrikan. . Suezin kanava alkaa Välimerestä Port Saidin satamakaupungista ja päättyy Punaiseen mereen Suezin kaupunkiin, joka antoi kanavalle nimensä. Kaupungeissa on noin 500 000 asukasta, jotka tulevat tänne pääasiassa kanavaa pitkin. Samalla väylä on jakoviiva varsinaisen Egyptin mantereen ja Siinain niemimaan välillä ja siten myös Afrikan ja Aasian rajana.

tarina

Jo vuonna 1400 eKr. faaraot Seti I ja Ramsis II alkoivat suunnitella ja rakentaa kanavaa, joka yhdistäisi Punaisen meren Välimereen. Luonnonolojen vuoksi tämä oli mahdollista jo aikakauden tekniikalla. Kuitenkin eri olosuhteiden vuoksi silloisen Suezin kanavan rakentaminen kesti vuoteen 500 eKr. Vain muutama sata vuotta myöhemmin kanava lietetyi jälleen.

Ajatus Välimeren ja Punaisenmeren välisestä kanavasta ei kuitenkaan kuollut, joten vuonna 1846 tutkimusryhmä totesi tilatun tutkimuksen jälkeen, että ero kahden merenpinnan välillä oli merkityksetön. Jatkosuunnittelua seurasi ja insinööri ja diplomaatti Ferdinand de Lesseps sai lopulta luvan kanavan rakentamiseen vuonna 1856.

Suezin kanavan työt kestivät lähes 10 vuotta, 25. huhtikuuta 1859 18. maaliskuuta 1869. Rakentamista varten kaikki rakennusmateriaalit oli tuotava Euroopasta Egyptiin , koska niitä ei ollut saatavilla Egyptistä. Niilistä Suezin kanavaan oli kaivettava kanava juomaveden toimittamiseksi työntekijöille, muuten työntekijöiden juomavesi olisi ollut erittäin kallista. Kaiken kaikkiaan kanavan rakentaminen maksoi 19 miljoonaa puntaa, ja siihen osallistui 1,5 miljoonaa ihmistä, joista 125 000 kuoli prosessissa.

Alkuperäisten ongelmien jälkeen Suezin kanava on nyt yksi Egyptin tärkeimmistä tulonlähteistä. Vuotuiset tulot ovat tällä hetkellä noin 3 miljardia euroa ja johtuvat Suezin kanavan kulkumaksuista, jotka ovat enintään 8 euroa painotonnia kohden. Suurin osa Suezin kanavan tuloista hyödyttää Egyptiä itselleen. Osia käytetään kuitenkin myös kanavan kunnossapitoon. Erityisesti kanava on suojattava likaantumiselta. Mutta hallitus pyrkii myös laajentamaan sitä entistä suurempiin aluksiin. Lukkojen kustannuksia ei tarvitse maksaa, koska niitä ei vaadita Välimeren ja Punaisenmeren välisen korkeuseron puuttumisen vuoksi.

Suezin kanava, kauttakulku

Suezin kanava voidaan ylittää vain yhdestä suunnasta. Syynä tähän on pieni leveys, joka on etelässä 280 metrin ja pohjoisen 345 metrin välillä vedenpinnalla. 22,5 metriä syvän Suezin kanavan pohjalla leveys on 195-215 metriä.

Siksi kanava voidaan ohittaa vain saattueilla, jotka kestävät 11-16 tuntia. Kapasiteetin lisäämiseksi Suezin kanavan keskellä sijaitsevaa Bitterseetä käytetään odotusalueena, jossa laivat voivat ylittää. Kanavalla kulkee nyt 15 000 laivaa vuodessa, mikä kuljettaa 14 prosenttia maailman laivarahdista.

risteily

Risteilyt kulkevat myös Suezin kanavan läpi, mutta tällä on vähemmän tekemistä maiseman tutkimisen kanssa, vaan paljon enemmän tekemistä aluksen määränpään kanssa. Nämä ovat kuitenkin melko harvinaisia kahdesta syystä. Toisaalta matkustaja-alukset joutuvat maksamaan maksuja myös Suezin kanavan kautta, joten se voi maksaa suurilla risteilyaluksilla noin 100 000 euroa. Mutta itse käytävä ei ole kovin jännittävä lomanviettäjille, koska kanava ylittää aavikon, joka muuttuu nopeasti yksitoikkoiseksi ja vaihtelevasti. Siksi lomailijoille tarjotaan usein matkaa Kairoon kanavaa ylittäessään. Tätä tarkoitusta varten matkustajat pudotetaan maalle ennen Suezin kanavan läpikulun alkamista, ja he lähtevät bussimatkalle Kairoon ja jatkavat sitten bussilla kanavan päätepisteeseen.

Suezin kanavan satama | Suezin kanava, Suezin kanava

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista