Hurghadan lentokenttäkuljetus ja taksi Safagaan tai Soma Bayhin

Aikuiset
4.00
kind
2.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
  • Take away -palvelu
  • Saatavuus :
  • Noukkia:
  • Palata:
Hurghadan lentokenttäkuljetus ja taksi Safagaan tai Soma Bayhin. Hurghadan lentokenttä hotellikuljetus, golf, autonvuokraus.

Hinnat

Price per Person
  • 4.00 Price per Aikuiset
  • 2.00 Price per kind

Sisältyy hintaan

  • nopeasti ja suoraan määränpäähäsi
  • ihanteellinen lapsiperheille
  • Erittäin edulliset hinnat lentokenttäkuljetukset ilmastoidulla autolla
  • Hurghadan lentokentältä hotellillesi

Reitti

Varaa Tour Egypt kuljetus mukavalla ja puhtaalla ajoneuvolla jopa 8 hengelle, noudamme sinut lentokentältä ja viemme sinut hotellillesi Safagaan tai Soma Bayhin.

Lentokenttäkuljetus hurghadasta safagaan tai kuljetus safagasta hurghadan lentokentälle mukavalla ja puhtaalla ajoneuvolla jopa 9 hengelle, noudamme sinut lentokentältä ja viemme sinut hotellillesi Safagaan tai safagasta hurghadan lentokentälle. Ajoneuvo on ilmastoitu ja mukava, joten voit aloittaa lomasi ajamalla omalla vauhdillasi Hurghadan oppaamme on käytettävissäsi koko ajan . Lentokenttäkuljetus Hurghadasta safagaan ja kuljetus Safagasta Hurghadan lentokentälle.

Â

 ajoneuvoa hinta
1-4 henkilöä Taksi 10 euroa - hinta per ajoneuvo
5-8 henkilöä tila-auto Hinta 15 euroa/ajoneuvo
9-15 henkilöä lasinaluset Hinta 20 euroa/ajoneuvo
15-30 henkilöä linja-auto Hinta 55 euroa/ajoneuvo

Olipa kyseessä bussikuljetus, yksityisauto tai minibussi, edullisilla lentokenttäkuljetuksilla Hurghadasta löydät oikean kuljetuksen lentokentältä lomahotelliin tai risteilyaluksellesi. Varaa lentokenttäkuljetus etukäteen sen sijaan, että vuokraisit auton tai taksin paikan päällä ja aloita lomasi mukavilla kuljetuspalveluilla Halvat lentokenttäkuljetuksemme Hurghadassa ovat non-stop ja yksinomaan varauksesi mukaisia.

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista