2 päivän matka Sharm el Sheikhistä Jerusalemiin, Nasarettiin

Aikuiset
170.00
kind
150.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : Päivittäin
 • Noukkia: 20.30
 • Palata: 23.30
2 päivän matka Sharm el Sheikhistä Jerusalemiin. vieraile Jerusalemissa, josta löydät Jerusalemin, Betlehemin, Kuolleenmeren, Nasaretin kaupungin ja Tiberiaksen sekä Jordanin joen kastepaikan Jerusalemissa, jossa Johannes Kastaja kastoi Jeesuksen. Tiberiassa vierailemme korutehtaalla " Capri".

Hinnat

Price per Person
 • 170.00 Price per Aikuiset
 • 150.00 Price per kind

Sisältyy hintaan

 • Kuljetus ilmastoiduissa ajoneuvoissa
 • Lounaalla
 • Sisäänpääsy edellä mainittuihin esteettömiin nähtävyyksiin
 • Saksankielinen opas

Ei sisälly hintaan

 • Juomat ravintolassa
 • Kaikki lisäykset, joita ei ole mainittu ohjelmassa

Ota mukaasi

 • Voimassa oleva passi viisumin kanssa
 • Aamiaispaketti
 • Kamera
 • Talvella lämpimät vaatteet
 • Kevyitä vaatteita kesällä
 • aurinkolasit
 • Kiinteät kengät

Reitti

2 päivän matka Sharm el Sheikhistä Jerusalemiin.

Vieraile Jerusalemissa, jossa vierailet Jerusalemissa, Betlehemissä, Kuolleellamerellä, Nasaretin kaupungissa ja Tiberiasissa sekä Jordan-joen kastepaikalla Jerusalemissa, jossa Johannes Kastaja kastoi Jeesuksen. Tiberiasissa vierailemme korutehtaalla "Capri".

päivä 1
Ensimmäisenä päivänä tulet Egyptistä Eilatiin, josta suuntaamme Kuolleellemerelle. Tässä on maan alin kohta, joka on yli 400 metriä
on merenpinnan alapuolella. Täällä pysähdymme uimaan tämän ainutlaatuisen maailmanihmeen vesissä.
Kuollutmeri sisältää erilaisia hyödyllisiä suoloja ja mineraaleja. Kuolleella merellä suolalla on käyty halvalla kauppaa pitkään, ja sitä on helppo ostaa paikallisesti. Uinnin jälkeen ajamme Betlehemiin, jossa voit vierailla Kristuksen syntymäkirkossa, joka on kristittyjen tärkein pyhiinvaelluskohde.
Sitten on lounas hotellissa.
Lounaan jälkeen ajamme Jerusalemiin tutustumaan vanhaan kaupunkiin. Vierailemme länsimuurilla, joka on jäljellä Jerusalemin temppelistä.
Seuraamme Via Dolorosaa, joka johtaa meidät Pyhän haudan kirkkoon, jossa Jeesus kristillisen uskon mukaan ristiinnaulittiin ja haudattiin.
Sen jälkeen on illallinen hotellissa.
päivä 2
Päivä alkaa herkullisella aamiaisella hotellissa, jonka jälkeen jatkamme matkaa.
Ajamme pyhään kaupunkiin Nasaretiin, jossa Jeesus vietti lapsuutensa. Kaupunki on myös tärkeä pyhiinvaelluspaikka.
Kaupungissa vierailemme Marian ilmestyksen basilikassa, jossa arkkienkeli Gabriel ilmoitti Neitsyt Marialle Jeesuksen syntymästä.
Vierailemme Pyhän Joosefin kirkossa, puusepän työpajassa. Tämä paikka on Joosefin ja pyhän perheen perinteinen koti.
Sitten on lounas. Lounaan jälkeen suuntaa Tiberiaksen kaupunkiin, joka sijaitsee Uudessa testamentissa mainitun kuuluisan järven, Galileanmeren, rannalla.
Täällä Jeesus tyynnytti myrskyn merellä ja käveli veden päällä.
Vierailemme Jordan-joen kastepaikalla, jossa Johannes Kastaja kastoi Jeesuksen.
Tiberiasissa vierailemme korutehtaalla "Capri".
Sen jälkeen ajetaan Egyptin rajalle Bekaan laaksoon . Varoitus! Tuo passi, uimapuku, mukavat vaatteet ja kengät.

Unohtumattoman kahden päivän retken jälkeen Sharm el Sheikhistä Jerusalemiin, jossa olet vieraillut Jerusalemissa, Betlehemissä, Kuolleellamerellä, Nasaretin kaupungissa ja Tiberiasissa sekä Jordan-joen kastepaikalla. Sieltä jatka Egyptin ja Israelin rajalle ja sieltä Sharm el Sheikhiin.

Tapaamispaikka: hotellisi Sharm El Sheikhissä ---- Paluupaikka hotellisi Sharm El Sheikhissä

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista