Retki Petra Jordaniin veneellä Sharm El Sheikhistä

Aikuiset
205.00
lapset
190.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : lauantaisin - keskiviikkoisin
 • Noukkia: 1:30 noin
 • Palata: 23:30 noin
Retki Sharm El Sheikhistä Petraan veneellä, Petra Jordan. Lomasi aikana Sharm El Sheikhissä voit nauttia upeasta retkestä Petraan veneellä ja vierailla Aqabassa ja Petran kalliokaupungissa, joka on yksi maailman seitsemästä ihmeestä. Arabinabatealaiset kaivertivat hiekkakiveen upeita rakennuksia yli 2000 vuotta sitten, jotka voit löytää jättimäiseltä alueelta.

Hinnat

Price per Person
 • 205.00 Price per Aikuiset
 • 190.00 Price per lapset

Sisältyy hintaan

 • Nouto ja palautus
 • Lounas retken aikana
 • Die Liput Sharm – Aqaba-Sharm
 • Kuljetukset ilmastoiduilla busseilla
 • Visa Jordaniasta
 • Ratsastus kanjonissa (valinnainen)
 • Pääsymaksut
 • Suomenkielinen opas

Ei sisälly hintaan

 • Juomat ravintolassa
 • Kaikki lisäykset, joita ei ole mainittu ohjelmassa

Ota mukaasi

 • henkilökortti tai passi
 • Aamiaispaketti
 • Kamera
 • Talvella lämpimät vaatteet
 • Kevyitä vaatteita kesällä
 • aurinkolasit
 • Kiinteät kengät

Reitti

Retki Sharm El Sheikhistä Petraan veneellä l Petra Jordan

Retki Petraan. Nauti lomallasi Sharm El Sheikhissä kauniista retkestä Petraan veneellä ja vieraile Aqabassa ja Petran kalliokaupungissa, joka on yksi maailman seitsemästä ihmeestä. Yli 2000 vuotta sitten arabinabatialaiset kaivertivat hiekkakiveen upeita rakennuksia, jotka voit löytää jättimäiseltä alueelta

kuvaus

Retki Petra Jordaniin veneellä Sharm El Sheikhistä.

Varhain aamulla oppaamme noutaa sinut hotelliltasi Sharm el Sheikhissä erittäin mielenkiintoiselle retkellesi Petraan. Sitten matkustat ilmastoidulla bussilla Taban satamaan, josta nouset lautalle Aqaba/Jordaniaan (matka-aika 40 minuuttia) klo 7. Siellä sinua odottaa saksankielinen opas. Sitten aja noin 2 tuntia kalliokaupunkiin Petraan, joka on yksi maailman seitsemästä ihmeestä. Yli 2000 vuotta sitten arabinabatialaiset kaivertivat hiekkakiveen upeita rakennuksia, jotka voit löytää jättimäiseltä alueelta. Voit mennä ratsain tai jalkaisin kivisen rotkon, Sik, läpi, joka on luultavasti kaunein monumentti, Treasury . Sieltä jatkamme Façade Streetille , roomalaiseen teatteriin, kuninkaallisiin haudoihin ja Qasr al-Bin t. Lounaan jälkeen Petrassa sinut ajetaan takaisin Aqabaan , jossa sinulla on 1 tunti vapaata aikaa ostoksille. Päivän päätteeksi. Kuljetus Aqaban satamaan lautalla Tabaan. Taban satamaan saavuttuasi sinut kuljetetaan takaisin hotelliin ilmastoidulla autolla.

Retket Sharm El Sheikhistä Petraan

"Valtiokonttori "

Siqin yhtymäkohdassa laakson altaassa seisoo Petran luultavasti kuuluisin rakennus, lähes 40 m korkea ja 25 m leveä hellenistiseen tyyliin rakennettu Khazne al-Firaun. "Faraon aarrekammio", kuten beduiinit kutsuivat sitä, oli itse asiassa yksi monista kalliohaudoista. Se on saatettu luotu Nabatean kuninkaalle Aretas IV:lle, joka hallitsi 1. vuosisadalla eKr. hallitsi. Muut tutkijat päivämäärät Khaznen kuitenkin vasta 2. vuosisadalla jKr, keisari Hadrianuksen aikaan. Pieni tholos, pyöreä temppeli, jota reunustavat kaksi puolipäätyosaa, kohoaa kuuden korintilaisen pylvään portikon yläpuolelle. Pylväiden välissä on haalistuneita kohokuvioiden jäänteitä. Pyöreän temppelin yläosassa olevassa uurnassa on luodinreiät. He palaavat laukauksiin, joita ampuivat beduiinit, jotka olivat kerran yrittäneet rikkoa oletetun aarresäiliön. Kuitenkin, kuten koko rakennus ja muut Petran kuninkaalliset haudat , urna koostuu pääasiassa kiinteästä kalliosta.

Roomalainen teatteri

Matkalla Khazne al-Firaunista Petran keskustaan on vasemmalla roomalainen teatteri, joka myös kaiverrettiin suoraan kallioon. Se tarjosi lähteestä riippuen 5 000–10 000 katsojaa 45 istuinrivillä. Estääkseen veden kerääntymisen areenalle sateen aikana nabatealaiset rakensivat hienostuneen viemärijärjestelmän. Teatterin tyypillinen roomalainen tyyli näkyy esimerkiksi korotetulla lavalla. Lavan pylväinen takaosa oli kaksikerroksinen ja koristeltu freskoilla, patsailla ja marmorifriiseillä. 25 metriä korkea muuri sulki teatterin ulkopuolelta. Kun se rakennettiin 1. vuosisadalla, paljastui joitain hautakammioita, jotka oli aiemmin ajettu takakalliovuoteen. Muinaisina aikoina kaupungin yksinkertaiset asukkaat haudattiin tällaisiin kuiluhaudoihin. Teatteri tuhoutui todennäköisesti maanjäristyksessä vuonna 363 jKr. Vuonna 1961 amerikkalaiset arkeologit löysivät sen uudelleen ja kaivaivat sen.

Kuninkaan muurin haudat

Teatterin pohjoispuolella oikealla puolella kohoaa niin kutsuttu "Königswand". Puolivälissä täällä on 13 monumentaalista hautaustemppeliä, jotka tulkitaan kuninkaallisiksi haudoiksi niiden koon ja koristelun vuoksi. Näitä ovat "palatsihauta", Petran suurin kompleksi, "korintilainen hauta", "sotilaan hauta" ja "urnahauta" 2. tai 3. vuosisadalta jKr. Sen kalliohallissa on kolme hautauspaikkaa. Siinä on myös pylväiden ympäröimä etupiha, jonne pääsee tiilisen alirakenteen kautta. Ns. kuninkaallisten hautojen pohjoispuolella on hieman pienempi "Sextius Florentinuksen hauta". Hautojen arkkitehtonisissa tyyleissä on nabatealaisia, kreikkalaisia ja roomalaisia vaikutteita.

Retki Sharm El Sheikhistä Petraan veneellä l Petra Jordan

Tapaamispaikka: hotellisi Sharm El Sheikhissä ---- Paluupaikka hotellisi Sharm El Sheikhissä

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista