Lentokenttäkuljetus Hurghadasta El Gounaan

Aikuiset
3.00
Ystävällinen
2.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
  • Take away -palvelu
  • Saatavuus :
  • Noukkia:
  • Palata:
Lentokenttäkuljetus Hurghadasta El Gounaan. Järjestämme mielellämme kuljetuksesi lentokentältä leija-asemalle tai El Gouna -hotelleille. Sinut noudetaan Hurghadan lentokentältä ja kuljetetaan majoituksellesi El Gounaan mukavassa limusiinissa tai pakettiautossa. .

Hinnat

Price per Person
  • 3.00 Price per Aikuiset
  • 2.00 Price per Ystävällinen

Sisältyy hintaan

  • nopeasti ja suoraan määränpäähäsi
  • ihanteellinen lapsiperheille. Erittäin edulliset hinnat

Reitti

Hurghadan lentokenttäkuljetus, taksit, limusiini El Gouna -hotelleihin. Etsitkö halpoja El gounan lentokenttäkuljetuksia, kuljetuksia, yksityisiä takseja, limusiineja kaupungin keskustaan tai suoraan hotellillesi? Book Tour Egypt tarjoaa erinomaiset hinnat Hurghadan lentokenttäkuljetukset ja El gouna -kuljetukset , yksityinen taksi, limusiinipalvelut, varaa matka Egyptiin Palvelu on nopeaa, helppoa, luotettavaa ja edulliseen hintaan. Saapuessasi kuljettajamme/edustajamme toivottaa sinut tervetulleeksi kyltillä, jossa on nimesi, ja he auttavat sinua matkatavaroiden kanssa ja saattavat sinut odottavaan ajoneuvoon viemään sinut määränpäähäsi nopeimmalla ja helpoimmalla tavalla nimeltä Kerro meille lennon numero, saapumisaikasi ja mitä sinulla on henkilökohtaisesti lomatoiveisiisi, huolehdimme kuljetuksesta Hurghadan lentokentälle ja takaisin, vaikka et olisikaan tehnyt hotellivarauksia tai retkiä kanssamme. Tavoitteemme on tarjota hyvää palvelua ja ensivaikutelmia El gounasta , jotta lomasi on täydellinen ja voit vain nauttia ajasta saapuessasi El gounaan .

Ajoaika Hurghadasta El Gounaan on noin 30 minuuttia. Lentokenttäkuljetus. Järjestämme mielellämme kuljetuksesi lentokentältä leija-asemalle.

Â

tehoa

ÂÂ ajoneuvoa hinta
1-4 henkilöä Taksi 10 euroa - hinta per ajoneuvo
5-8 henkilöä tila-auto 15 euroa - hinta per ajoneuvo
9-15 henkilöä lasinaluset Auton hinta 20 euroa
15-30 henkilöä linja-auto 55 euroa - hinta per ajoneuvo

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista