Kuljetus Hurghadan lentokentältä Makadi Bay Hotelsille

Aikuiset
3.00
kind
2.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
  • Take away -palvelu
  • Saatavuus :
  • Noukkia:
  • Palata:
Kuljetus Hurghadan lentokentältä Makadi Bay Hotelsille ja myös hotellilta Hurghadan lentokentälle. Taksit, minibussit ja bussit ovat saatavilla lentokenttäkuljetuksiin Makadi Baylle ja takaisin.

Hinnat

Price per Person
  • 3.00 Price per Aikuiset
  • 2.00 Price per kind

Sisältyy hintaan

  • Kuljetus ilmastoidulla ajoneuvolla

Reitti

 Saavu rennosti Hurghadaan ja hyödynnä lentokenttäkuljetusta Makadi Bay Hotelsille . Nouse ilmastoituun ajoneuvoon ja saavuta määränpäähäsi mukavasti ja nopeasti. Säästä itsesi taksin etsimisen vaivalta. Voit nauttia rennosta ja mukavasta kuljetuksesta Hurghadan lentokentältä Makadi Baylle. Varaa yksityinen sedan tai pakettiauto ja saavu nopeasti Makadi Bayhin.

Kuljettajasi tulee vastaan lentokentällä, jossa on nimesi kyltti ja vie sinut hotellillesi. Nouse ilmastoituun ajoneuvoon ja aloita oleskelusi tai lomasi Makadi Bayssa mukavasti ja huoletta. Määritä nopeus itse.

Kuljetus Hurghadasta Makadi Bay & Sahl Hasheeshiin

tehoa ajoneuvoa hinta
1-4 henkilöä Taksi 10 euroa - hinta per ajoneuvo
5-8 henkilöä tila-auto Hinta 15 euroa/ajoneuvo
9-15 henkilöä lasinaluset Hinta 20 euroa/ajoneuvo
15-30 henkilöä linja-auto Hinta 55 euroa/ajoneuvo

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista