Retki puolisukellusveneellä Hurghadassa - katamaraani onnellinen delfiini

Aikuiset
12.00
kinder
6.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : Päivittäin
 • Noukkia: 8:00 tai 10:00 tai 14:00 tai 15:00
 • Palata: 11.00 tai 12.00 tai 16.00 tai 15.00
Retki puolisukellusveneellä Hurghadassa - katamaraani onnellinen delfiini. Uppoudu Punaisenmeren kiehtovaan vedenalaiseen maailmaan retkellä puolisukellusveneellä.

Hinnat

Price per Person
 • 12.00 Price per Aikuiset
 • 6.00 Price per kinder

Sisältyy hintaan

 • Kuljetukset ilmastoidulla bussilla, sukellusveneen sisäänpääsymaksu

Ei sisälly hintaan

 • Kaikki lisäykset, joita ei ole mainittu ohjelmassa

Ota mukaasi

 • Kamera
 • Talvella lämpimät vaatteet
 • Kevyitä vaatteita kesällä
 • aurinkolasit

Reitti

Retki puolisukellusveneellä Hurghadassa - Katamaraanien merialue.

Uppoudu Punaisenmeren kiehtovaan vedenalaiseen maailmaan puoliksi sukellusveneretkellä. Nouda hotellistasi Hurghadassa ja nouse veneeseen upeilla ikkunoilla ja näkymin värikkäille kaloille.

Retki sopii erityisesti lapsiperheille
2 tunnin retki:
- 30 minuutin ajomatka koralliriutalle
- 45 minuutin käynti riutoilla
- 30 min paluumatka lyhyen animaatioesityksen kera

- Snorklausta 30 minuuttia

Koe unohtumaton retki veden alla, jopa 18 metrin panoraamasukellusveneessä, jossa on useita 100 x 125 cm:n ikkunoita, joista saat upeat näkymät vedenalaisen maailman ihmeisiin. Voit istua mukavassa nojatuolissa rennossa ilmapiirissä ja ikuistaa kauneimpia kuvia koralliriutoista, merenpohjasta ja kaikista värillisistä kalalajeista. Miehistöön mahtuu jopa 34 matkustajaa. Sinut noudettaisiin suoraan hotellilta sovittuina aikoina. Semi-sukellusveneelle kestää noin 20 minuuttia. Sukeltat veden alle sukellusveneessä noin 45 minuuttia, jonka jälkeen sinut ajetaan takaisin hotellille.

Tapaamispaikka: hotellisi Hurghadassa - Paluupaikka hotellisi Hurghadassa

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista