Retki Hurghadasta Luxoriin lentokoneella / Hurghada Valley of the Kings -lento

Aikuiset
150.00
kinder
140.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus :
 • Noukkia:
 • Palata:
Hurghada Luxor Valley of the Kings -lento, retki Hurghadasta Luxoriin lentokoneella, katso Luxorin kohokohdat retkellä Luxor Egyptiin Hurghadasta.

Hinnat

Price per Person
 • 150.00 Price per Aikuiset
 • 140.00 Price per kinder

Sisältyy hintaan

 • Sisäänkäynti nähtävyyksiin
 • finnischsprachiger opas.
 • Siirrot korkealaatuisissa ajoneuvoissa, joissa on ilmastointi
 • Kotimaan lennot Hurghada - Luxor - Hurghada
 • Lounas paikallisessa ravintolassa

Reitti

Luxorin kaupunki (entinen Thebes) sijaitsee Niilin kaakkoisrannalla ja on yksi Egyptin suurimmista kaupungeista.

Retki Hurghadasta Luxoriin ja Kuninkaiden laaksoon lentäen

voit ihailla kaikkia tämän "palatsikaupungin" kohokohtia.

Noudamme sinut suoraan hotelliltasi Hurghadasta aikaisin aamulla ja siirrämme sinut lentokentälle lennolle Luxoriin . Saapuessasi sinua odottaa englanninkielinen opas, joka on kanssasi koko päivän. Paikan päällä olevilla matkaoppaillamme on monen vuoden kokemus, he antavat sinulle paljon tietoa nähtävyyksistä ja varmistavat, että voit nauttia matkastasi. Päästäksesi Luxorin temppeleihin ja kulttuurikohteisiin.

Luxorissa vierailet ensin Luxorin Niilin länsirannalla ja Kuninkaiden laaksossa, jossa on monien egyptiläisten faaraoiden haudat. Ihaile aikansa hallitsijoiden hautoja, jotka on koristeltu kohtauksilla egyptiläisestä mytologiasta ja opi mielenkiintoisia faktoja tuolloin harjoitetuista rituaaleista, joiden piti valmistaa kuolleita tuonpuoleiseen. Lisäksi sinulla on myös mahdollisuus vierailla Hatshepsutin vaikuttavassa ruumistemppelissä ja Memnonin kolossissa. Hyvän lounaan jälkeen vierailemme Karnakin temppelissä. Tämä rakennettiin uuden kuningaskunnan aikaan. Se on yksi parhaiten säilyneistä temppelikomplekseista tältä ajalta. Täällä voit saada käsityksen Egyptin kiehtovasta historiasta. Päätämme tämän vaikuttavan Hurghad–Luxor -lentokierroksen vierailulla Luxorin basaariin ja lennämme sitten takaisin Hurghadaan.

Retki Hurghada Luxor Bussi

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista