Retki Sharm El Sheikhistä Moses-vuorelle ja Katariinan luostariin

Aikuiset
28.00
lapset
15.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : Sunnuntaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin
 • Noukkia: 20.30
 • Palata: 14.30 klo 14.00.
Tutustu Siinain kristittyjen nähtävyyksien kauneuteen ja nauti upeasta yövaelluksesta Mooses-vuorella Sharm el Sheikhistä sekä vieraile Kathrinenin luostarissa sen mosaiikeineen, maailmankuulun ikonikokoelman, taideaarteiden ja palavan pensaan kanssa.

Hinnat

Price per Person
 • 28.00 Price per Aikuiset
 • 15.00 Price per lapset

Sisältyy hintaan

 • Kuljetukset ilmastoidulla autolla
 • Pääsymaksut
 • Aamiainen paikallisessa ravintolassa
 • Vierailu Kathrisen luostarissa
 • Suomenkielinen matkaopas
 • Beduiinien matkakumppani nousussa
 • Aamiainen ja juomat (tee-kahvi)

Ei sisälly hintaan

 • Juomat ravintolassa
 • Kaikki lisäykset, joita ei ole mainittu ohjelmassa

Ota mukaasi

 • henkilökortti tai passi
 • Aamiaispaketti
 • Kamera
 • Talvella lämpimät vaatteet
 • Kevyitä vaatteita kesällä
 • aurinkolasit
 • Kiinteät kengät

Reitti

Retki Sharm El Sheikhistä Moses-vuorelle ja Katariinan luostariin.

Tutustu Siinain kristillisten nähtävyyksien kauneuteen ja nauti upeasta yökävelystä Mooses-vuorella Sharm el Sheikhistä, vieraile Pyhän Katariinan luostarissa mosaiikeineen, maailmankuulussa ikonikokoelmassa, taideaarteissa ja Burning Bush Mount -vuoressa.

Kuvaus:

Book Tour Egypt -opas noutaa sinut hotelliltasi Sharm el Sheikhistä noin klo 20.00 matkallesi seikkailuun Moses-vuorelle ja Katariinan luostariin ja ajaa noin 3 tuntia ilmastoidulla bussilla Siinain vuorelle ja Katariinan luostarille. Mosesberg Katharinenkosterin lähellä sijaitsevassa hotellissa pidämme tauon, jossa voit juoda teetä tai kahvia. Lisäksi on mahdollisuus käydä wc:ssä. sitten sinut noudetaan hotellilta kiivetäksesi Mooses-vuorelle, jossa on yhteensä 3700 askelmaa. Nousu kestää noin 3,5 tuntia. voit myös kiivetä vuorelle kaksi kolmasosaa kamelin selässä (maksua vastaan). Kävele loppumatka - noin 700 askelta - ylös vuoren huipulle, jossa voit kokea maan parhaan auringonnousunäkymän. Laskeuduttuasi Mooses-vuorelta ja aamiaisen jälkeen vieraile vuoristolaaksoissa sijaitsevassa Pyhän Katariinan luostarissa, jonka uskotaan olevan vanhin toimiva kristitty luostari ja maailman pienin hiippakunta. Lisäksi tämä luostari omistaa Vatikaanin ohella maailman arvokkaimman kristillisten uskonnollisten käsikirjoitusten arkiston. Pyrkimyksesi palkitaan suurella auringonnousulla Siinain vuorten yli. Helpomman laskeutumisen jälkeen vieraile Katariinan luostarissa, jossa on mosaiikkeja, maailmankuulu ikonikokoelma ja taideaarteita. Palaa sitten Sharm el Sheikhiin ja kuljetus varattuun hotelliin Sharm El Sheikhiin.

Retket Sharm El Sheikhistä Katariinan luostariin, Moses-vuorelle

Katariinan luostari

Pyhän Katariinan kreikkalaisortodoksinen luostari Siinailla, Egyptissä, perustettiin vuosina 548–565. Se sijaitsee Siinain (Mooseksen vuoren) juurella. Tässä sanottiin olevan palava pensas, jossa Jumala ilmoitti itsensä Moosekselle; legendan mukaan St. Katariina Aleksandrialainen, vaikka heidän olemassaolostaan ei ole historiallista näyttöä. Alunperin Theotokosille eli Marialle, Jeesuksen äidille, omistettu luostari rakennettiin lännessä 1300-luvulta lähtien ja itään 1800-luvulta lähtien St. Marttyyri nimeltä Catherine.

Ulkorakennuksia ja puutarhoja sisältävä kompleksi sijaitsee keskimäärin 1585 metriä merenpinnan yläpuolella Etelä-Sinain sydämessä lähellä Milgan kylää 2285 metriä korkean Siinain vuoren ja korkeamman Jebel Katrinan alapuolella ja kattaa 100 hehtaarin alueen. Varsinaisen linnoitukseksi rakennetun luostarin lattiapinta-ala on 76 x 85 metriä.

Jotta luostari pysyisi toiminnassa suuren kävijämäärän (noin 50 000 vuodessa) vuoksi, luostarin aukioloaikoja ja esteettömiä alueita on nyt rajoitettu ankarasti. Vierailijoita varten on vain kahvila, jossa on muutamia pöytiä ja penkkejä oven edessä. Luostari on ollut Unescon maailmanperintökohde vuodesta 2002.

Siinain vuori

Siinainvuori Säännöllinen tie päättyy Pyhän Katariinan luostariin Siinainvuoren juurella noin 1585 metrin korkeudessa. Sieltä 700 metrin korkeuteen ja noin 2500 metrin pituiseen nousuun voi jatkaa vain kävellen tai kamelilla. Viimeisellä, paljon jyrkemmällä osuudella, noin 300 m huipun alapuolella, noin 300 m Elija-Mulden alapuolella, jonne Raamatun profeetan sanotaan toisinaan vetäytyneen ja jonka Jumala sitten puhui, on kallioon hakattu 750 askelmaa. voitettavaa. Koko nousun aikana pitää hallita lähes 4000 askelta. Näkymä Siinain vuoren huipulta

Huipulla on 1100-luvulta peräisin oleva moskeija ja Moosekselle ja Pyhälle Kolminaisuudelle omistettu kappeli, joka rakennettiin vuonna 1934 keisari Justinianus I:n vuosina 548–565 rakentaman basilikan raunioille. Talvella tällä korkeudella voi myös sataa lunta, mikä voi olla vaarallista, jos et ole tarpeeksi varusteltu vuorelle kiipeämiseen.

Pyhiinvaeltajat ja turistit kiipeävät vuorelle yön loppua kohden pimeässä - joskus suurissa väkijoukoissa - kokeakseen auringonnousun huipulla. uskonnollinen merkitys

Nauti seikkailunhaluisesta matkasta Moses-vuorelle ja Katariinan luostariin Book Tour Egyptissä

Tapaamispaikka: hotellisi Sharm El Sheikhissä ---- Paluupaikka hotellisi Sharm El Sheikhissä

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista