2 Retki Makadi Baysta / Sahl Hasheeshista Kairoon lentokoneella

Aikuiset
200.00
lapset
170.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : Päivittäin
 • Noukkia: noin 16:00.
 • Palata: noin 21.30
2 Retki Makadi Baysta / Sahl Hasheeshista Kairoon lentokoneella: Tutustu Kairoon kanssamme ja vie aikaa Egyptiläiseen museoon, Vanhaan Kairoon, Amr ibn al-Asin moskeijaan, Riippuvaan kirkkoon, Alabasterin moskeijaan ja Khan-El Khalili -basaariin . Vieraile pyramideissa, Sfinksissä ja Saqqarassa.

Hinnat

Price per Person
 • 200.00 Price per Aikuiset
 • 170.00 Price per lapset

Sisältyy hintaan

 • Liput lentolippuihin Hurghada – Kairo – Hurghada
 • 2 lounasta
 • Hotelli aamiaisella
 • Pääsymaksut kaikkiin kuvauksessa mainittuihin nähtävyyksiin
 • Saksalainen matkaopas

Ei sisälly hintaan

 • Kuljetuslisä hotelliltasi: 10 euroa
 • Sisäänkäynti hautakammioon
 • Juomat ravintolassa
 • Kaikki lisäykset, joita ei ole mainittu ohjelmassa

Ota mukaasi

 • aurinkolasit
 • Kota
 • Aamiaispaketti (voi tilata maksutta hotelliin edellisenä iltana)
 • Talvella lämpimät vaatteet
 • Kevyitä vaatteita kesällä

Reitti

kohokohtia
-->Retki 2 päivää Makadi Baystä ja Sahl Hasheeshista Kairoon lennolla
--> Kuljetus ilmastoiduilla ajoneuvoilla
--> Tutustu Kairoon kahden päivän ajan yöpymisillä ja lennoilla Makadi Baysta/Sahl Hasheeshista.
--> Vieraile Egyptin museossa, Alabasterin moskeijassa ja Khan El Khalili -basaarissa.
--> Vieraile pyramideissa, sfinksissä
--> Ihaile Saqqara-askelpyramidia
--> Yöpyminen 4 tähden hotellissa aamiaisineen
--> Saksankielinen opas
--> 2 lounasta hyvässä ravintolassa


päivä 1
Nouto hotelliltasi Hurghadasta ilmastoidulla pakettiautolla aikaisin aamulla ja kuljetus Hurghadan lentokentälle lennolle Kairoon. Saapuessasi tapaat egyptologisi ja aloitat kiertueen vierailulla kuuluisalle Gizan tasangolle.45 minuutin lennon jälkeen saavut metropoliin rennosti ja voit lähteä saksankielisen oppaasi kanssa suoraan ensimmäiseen nähtävyys: ensimmäinen pysäkkisi on Egyptin museo. Kierroksen aikana oppaasi vastaa mielellään kaikkiin näyttelyitä koskeviin kysymyksiin. Sen jälkeen voit nauttia lounasta paikallisessa ravintolassa. Aja sitten suoraan kuuluisille pyramideille ja sfinksille. Käytä kolme tuntia ihaillaksesi näitä kiehtovia rakenteita. Kuljetuspalvelu vie sinut hotellillesi Kairossa.


Päivä 2 OHJELMA A
A-ohjelman toinen päivä vie sinut vanhaan Kairoon: Salah el Dinin linnoitus ja Mohamed Alin alabasterimoskeija ovat ohjelman ensimmäinen kohta. Lounastauon jälkeen ravintolassa oppaasi vie sinut koptikirkkoon ja -museoon Vanhassa Kairossa sekä Pyhän Sergiuksen kirkkoon ja Ben Ezran synagogaan. Mainittujen kahden palvontatalon lisäksi koptikorttelissa sijaitsee Amr Ibn el-Asin moskeija. Se on rakennettu vuonna 642, ja se on Egyptin vanhin moskeija ja yksinkertaisen rakenteensa ansiosta malli myöhempien aikakausien rakennuksille. Vierailu kuuluisalla Khan al Khalili -basaarilla, jossa on mutkaisia katuja ja pieniä kahviloita, on 2 päivän lentomatkasi viimeinen vaihe Hurghadasta Kairoon. Laskeuduttuasi kuljetusbussi vie sinut takaisin hotellillesi Makadi Bayssä tai Sahl Hasheeshissa.
OHJELMA A: 200 euroa

Päivä 2 OHJELMA B
Ohjelman B toinen päivä vie sinut askelpyramidille ja Saqqaran virallisille haudoille. Sen jälkeen nautit tyypillisen lounaan. Koptilainen kirkko ja museo ovat ensimmäiset nähtävyydet, joihin vierailet iltapäivällä. Pyhän Sergiuksen kirkko ja Ben Ezran synagoga ovat myös osa vanhaa Kairoa. Oppaan kanssa et vierailet vain näissä kahdessa nähtävyyksessä, vaan myös Amr Ibn el-Asin moskeijassa koptikorttelissa. Se on rakennettu vuonna 642, ja se on Egyptin vanhin moskeija ja yksinkertaisen rakenteensa ansiosta malli myöhempien aikakausien rakennuksille. Kahden päivän Kairo-matkasi päätteeksi Hurghadasta lentokoneella on Khan el Khalili -basaari, jossa on viihtyisiä kahviloita ja pieniä katuja. Kuljetusbussi vie sinut takaisin hotellillesi, kun olet laskeutunut Makadin lahdelle tai Sahl Hasheeshin lentokentälle.
OHJELMA B: 210 euroa


2 päivän lentoretken Makadi Baystä tai Sahl Hasheeshista Kairoon ja Gizan pyramideille voidaan tarjota pyynnöstä myös yksityisesti, eli yksilöllisen ohjelman ja yksityisen oppaan kanssa. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut. Haluamme lähettää sinulle ei-sitovan tarjouksen.

Hinta riippuu osallistujamäärästä, lähetä meille tiedustelu niin teemme tarjouksen tarkalla hinnalla.

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista