2 Retki Makadi Baysta / Sahl Hasheeshista Kairoon bussilla

Aikuiset
100.00
lapset
65.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : Päivittäin
 • Noukkia: noin 13:00.
 • Palata: noin 24:00
2 Retki Makadi Baysta / Sahl Hasheeshista Kairoon bussilla: koe 2 päivää Kairossa kaikkine nähtävyyksineen. Tule osaksi tämän valtavan sulatusuunin sykkivää elämää.

Hinnat

Price per Person
 • 100.00 Price per Aikuiset
 • 65.00 Price per lapset

Sisältyy hintaan

 • Kuljetukset ilmastoiduissa ajoneuvoissa
 • 2 lounasta
 • Pääsymaksut kaikkiin kuvauksessa mainittuihin nähtävyyksiin
 • Saksankielinen opas
 • 4 * hotelli aamiaisella

Ei sisälly hintaan

 • Juomat ravintolassa
 • Sisäänkäynti hautakammioon
 • Kuljetuslisä hotelliltasi: 10 euroa
 • Veneretki Niilin yli

Ota mukaasi

 • aurinkolasit
 • Kota
 • Aamiaispaketti (voi tilata maksutta hotelliin edellisenä iltana)
 • Talvella lämpimät vaatteet
 • Kevyitä vaatteita kesällä

Reitti

kohokohtia
2 Retki Makadi Baystä tai Sahl Hasheeshista Kairoon bussilla
--> Kuljetukset ilmastoiduilla ajoneuvoilla hotellistasi Makadi Bayssa/Sahl Hasheeshissa Kairoon/Gizaan
--> Nauti ajomatkasta Punaisenmeren rannikkoa pitkin Kairoon
--> Suomenkielinen egyptologi seuraa vierailujasi ja selittää kaiken
--> Vierailu sis. sisäänpääsymaksut kuvauksen mukaisesti
--> Rentouttava kaupunkikierros Kairon vanhassa kaupungissa ja modernissa kaupunginosassa
--> Yöpyminen 4 tähden hotellissa aamiaisineen
--> 2 x lounasta herkullisessa ravintolassa (ei sisällä juomia)


Huomaathan, että Kairon kohteista ja nähtävyyksien järjestyksestä keskustellaan henkilökohtaisesti paikallisen oppaan kanssa.


päivä 1
Tutustu "Tuhannen minareetin kaupunkiin" päiväretkellä Kairoon, mukaan lukien edestakaiset kuljetukset Hurghadasta. Rentoudu matkan aikana ilmastoidussa ajoneuvossa, josta voit nauttia upeista näkymistä Suezinlahdelle. Klo 1.30 edustaja noutaa sinut hotelliltasi Hurghadasta bussimatkaa varten Kairoon. Ensimmäinen kiertoajelu 2 päivän matkallasi Kairoon alkaa maailmankuulusta Egyptiläisestä museosta. Sen ainutlaatuinen kokoelma yli 120 000 näyttelyä eri dynastioista. Museon päänähtävyys on pienintä yksityiskohtaa myöten jäljennetty farao Tutankhamonin hauta, jossa on kaikki hautaesine, kultainen sarkofagi ja ainutlaatuinen kultainen kuolinaamio. Faraoiden sali on toinen unohtumaton kohokohta (ei sisälly hintaan). Veneretken aikana (ei sisälly hintaan) tutustut Kairoon eri näkökulmasta - Niilistä. Nauti lounasta paikallisessa ravintolassa ennen kuin ilmastoitu kuljetusbussi vie sinut viimeiseen jäljellä olevaan maailman ihmeeseen: Gizan pyramideihin, joissa on sfinksi ja laakson temppeli. Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus ihailla tätä suurenmoista monumenttia läheltä. Kuljetuspalvelu vie sinut hotellillesi Kairossa.


päivä 2

OHJELMA A
A-ohjelman toinen päivä vie sinut vanhaan Kairoon: Salah el Dinin linnoitus ja Mohamed Alin alabasterimoskeija ovat ohjelman ensimmäinen kohta. Lounastauon jälkeen paikallisessa ravintolassa jatka vanhan Kairon koptikirkkoon ja -museoon sekä Pyhän Sergiuksen kirkkoon ja Ben Ezran synagogaan. Mainittujen kahden palvontatalon lisäksi Amr Ibn el-As sijaitsee koptikorttelissa. Se on rakennettu vuonna 642, ja se on Egyptin vanhin moskeija ja yksinkertaisen rakenteensa ansiosta malli myöhempien aikakausien rakennuksille. Vierailu kuuluisaan Khan al Khalili -basaariin, jossa on mutkaisia katuja ja pieniä kahviloita, päättää kahden päivän bussimatkan Hurghadasta Kairoon. Bussi vie sinut takaisin hotellillesi Makadi Bayssä tai Sahl Hasheeshissa.
OHJELMA A: 110 euroa


päivä 2

OHJELMA B
Ohjelman B toinen päivä vie sinut askelpyramidille ja Saqqaran virallisille haudoille. Sen jälkeen nautit tyypillisen lounaan. Koptilainen kirkko ja museo ovat ensimmäiset nähtävyydet, joihin vierailet iltapäivällä. Pyhän Sergiuksen kirkko ja Ben Ezran synagoga ovat myös osa vanhaa Kairoa ja ovat osa kiertoajeluohjelmaa. Mainittujen kahden palvontatalon lisäksi Amr Ibn el-As sijaitsee koptikorttelissa. Se on rakennettu vuonna 642, ja se on Egyptin vanhin moskeija ja yksinkertaisen rakenteensa ansiosta malli myöhempien aikakausien rakennuksille. Khan el Khalili -basaari ja sen lukemattomat kahvilat ja pienet kadut ovat kahden päivän matkasi Kairoon Hurghadasta päätteeksi. Bussi vie sinut takaisin hotellillesi Makadi Bayssä tai Sahl Hasheeshissa.
OHJELMA B: 115 euroa


Kahden päivän matkan Hurghadasta Kairoon bussilla pyramideille ja Egyptiläiseen museoon voidaan tarjota myös yksityismuodossa, eli yksilöllisen ohjelman ja yksityisen oppaan kanssa. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut. Haluamme lähettää sinulle ei-sitovan tarjouksen.

Hinta riippuu osallistujamäärästä, lähetä meille tiedustelu niin teemme tarjouksen tarkalla hinnalla.

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista