Kairo 2 -retki lentokoneella Soma Baysta / Safagasta

Aikuiset
225.00
kind
190.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : Päivittäin
 • Noukkia: Noin 04:00
 • Palata: Noin 21.30
Kairo 2 -retki lentokoneella Soma Baysta / Safagasta. Koe unohtumaton lentomatka Kairoon. Tutustu kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin, kuten pyramideihin, Sfinksiin ja Egyptin museoon, ja vietä rentouttavaa aikaa Khan El -basaarissa Khalilissa ja vanhassa Kairon markkinat.

Hinnat

Price per Person
 • 225.00 Price per Aikuiset
 • 190.00 Price per kind

Sisältyy hintaan

 • Flug Hurghada - Kairo - Hurghada
 • 2 lounasta
 • Hotelli aamiaisella
 • Pääsymaksut kaikkiin kuvauksessa mainittuihin nähtävyyksiin

Ei sisälly hintaan

 • Juomat ravintolassa
 • Sisäänkäynti hautakammioon
 • Kuljetuslisä hotelliltasi: 10 euroa

Ota mukaasi

 • aurinkolasit
 • Kota
 • Aamiaispaketti (voi tilata maksutta hotelliin edellisenä iltana)

Reitti

Kairo 2 Retki lentokoneella Soma Baysta/Safagasta


--> Vieraile Gizan pyramideissa ja Sfinksissä
--> Tutustu maan historiaan Egyptin museossa
--> Kaupunkikierros vanhassakaupungissa, Khan el Khalilin basaarissa ja Kairon modernissa kaupunginosassa
--> Yöpyminen 4 tähden hotellissa aamiaisineen
--> saksalainen opas
--> 2 lounasta


Menet lentokoneella Kairoon, jossa sinua odottaa monipuolinen päiväohjelma. Sinut kuljetetaan hotellistasi Hurghadasta lentokentälle ilmastoidulla ajoneuvolla kotimaan lennolle Kairoon. Kun saavut Kairoon, sinua kohtaa egyptiologi, joka seuraa sinua koko kiertueen ajan.


päivä 1
Menet lentokoneella Kairoon, jossa sinua odottaa monipuolinen päiväohjelma. Sinut kuljetetaan hotellistasi Soma Bay/Safagasta lentokentälle ilmastoidulla ajoneuvolla kotimaan lennolle Kairoon. Kun saavut Kairoon, sinut toivottaa tervetulleeksi egyptiologi, joka seuraa sinua koko kiertueen ajan. Voit suunnata suoraan ensimmäiseen nähtävyyteen saksankielisen oppaasi kanssa: Egyptiläiseen museoon, jossa on valtavat aarteet ja näyttelyt menneiltä ajoilta, kuten Tutankhamonin naamio. Vierailun jälkeen rentoutumista tarjotaan tyypillisen paikallisen lounaan aikana. Valinnainen Niilin risteily veneellä antaa sinun nähdä Kairon eri näkökulmasta. Myöhemmin suuntaa Cheopsin suureen pyramidiin, Khafren ja Menkauren pyramideihin ja ihaile menneiden aikojen monumentteja. Kuljetuspalvelu vie sinut hotellillesi Kairossa.

Päivä 2 OHJELMA A
A-ohjelman toisena päivänä Vanha Kairo on keskiössä: Salah el Dinin linnoitus ja Mohamed Alin alabasterimoskeija muodostavat ohjelman ensimmäisen kohteen. Lounastauon jälkeen ravintolassa suuntaa vanhan Kairon koptikirkkoon ja -museoon sekä Pyhän Sergiuksen kirkkoon ja Ben Ezran synagogaan. Mainittujen kahden palvontatalon lisäksi koptikorttelissa sijaitsee Amr Ibn el-Asin moskeija. Se on rakennettu vuonna 642, ja se on Egyptin vanhin moskeija ja yksinkertaisen rakenteensa ansiosta malli myöhempien aikakausien rakennuksille. Vierailu kuuluisalla Khan al Khalili -basaarilla, jossa on mutkaisia katuja ja pieniä kahviloita, on 2 päivän lentomatkasi viimeinen vaihe Hurghadasta Kairoon. Laskeutumisen jälkeen kuljetusbussi vie sinut takaisin hotellillesi Hurghadassa.

OHJELMA A: 225 euroa

Päivä 2 OHJELMA B
Ohjelman B toinen päivä vie sinut askelpyramidille ja Saqqaran virallisille haudoille. Sen jälkeen nautit tyypillisen lounaan. Koptilainen kirkko ja museo ovat ensimmäiset nähtävyydet, joihin vierailet iltapäivällä. Pyhän Sergiuksen kirkko ja Ben Ezran synagoga ovat myös osa vanhaa Kairoa. Oppaan kanssa et vierailet vain näissä kahdessa nähtävyyksessä, vaan myös Amr Ibn el-Asin moskeijassa koptikorttelissa. Se on rakennettu vuonna 642, ja se on Egyptin vanhin moskeija ja yksinkertaisen rakenteensa ansiosta malli myöhempien aikakausien rakennuksille. Kahden päivän Kairo-matkasi päätteeksi Hurghadasta lentokoneella on Khan el Khalili -basaari, jossa on viihtyisiä kahviloita ja pieniä katuja. Laskeuduttuasi Hurghadan lentokentälle kuljetusbussi vie sinut takaisin hotellillesi.
OHJELMA B: 230 euroa

Kahden päivän matkan Hurghadasta Kairoon lentokoneella pyramideille ja Egyptiläiseen museoon voi tarjota myös yksityismuodossa, eli yksilöllisen ohjelman ja yksityisen oppaan kanssa. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut. Haluamme lähettää sinulle ei-sitovan tarjouksen.

Tämä retki on myös varattavissa vieraille, jotka saapuvat risteilyaluksella Safagaan.

Hinta riippuu osallistujamäärästä, lähetä meille tiedustelu niin teemme tarjouksen tarkalla hinnalla.

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista