2 retkiä El Gounasta Kairoon bussilla

Aikuiset
115.00
kind
70.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : Päivittäin
 • Noukkia: Noin 04:00
 • Palata: Noin 21.30
2-Retki El Gounasta Kairoon bussilla: käytä enemmän aikaa vieraillaksesi kuuluisissa nähtävyyksissä, kuten Gizan pyramideissa, Saqqaran askelpyramidissa, Sfinksissä ja Vanhassa Kairossa, ja sinulla on myös mahdollisuus tutustua muihin Kairon historiallisiin monumentteihin.

Hinnat

Price per Person
 • 115.00 Price per Aikuiset
 • 70.00 Price per kind

Sisältyy hintaan

 • Pääsymaksut kaikkiin kuvauksessa mainittuihin nähtävyyksiin
 • 2 lounasta
 • 4 * hotelli aamiaisella
 • Saksankielinen opas

Ei sisälly hintaan

 • Juomat ravintolassa
 • Sisäänkäynti hautakammioon
 • Veneretki Niilin yli
 • Kuljetuslisä hotelliltasi: 10 euroa

Ota mukaasi

 • aurinkolasit
 • Kota
 • Kevyitä vaatteita kesällä
 • Talvella lämpimät vaatteet
 • Aamiaispaketti (voi tilata maksutta hotelliin edellisenä iltana)

Reitti

2 päivän matka El Gounasta Kairoon bussilla


--> Kuljetus ilmastoiduilla ajoneuvoilla El Gounasta Kairoon
--> Matkustaa linja-autolla Punaisenmeren rannikkoa pitkin Kairoon
--> Ihaile Gizan pyramideja ja Sfinksiä läheltä
--> Tutustu faaraoiden Egyptin aarteisiin ja kohtaa Egyptin muinaisen historian todistajia
--> Ole hämmästynyt tästä viimeisestä muinaisen maailman seitsemästä ihmeestä
--> Kaupunkikierros vanhassa kaupungissa ja Kairon modernissa kaupunginosassa
--> Vierailu Khan el Khalili -basaariin ja Egyptin kansallismuseoon Kairon sydämessä
--> Yöpyminen 4 tähden hotellissa aamiaisineen
--> Saksankielinen opas
--> 2 lounasta

Kuvaus:


päivä 1
Sinut noudetaan hotellisi sisäänkäynniltä sinä iltana. Bussilla ajetaan noin 6 tuntia. Aloitat noin 6 tunnin matkan Kairoon bussilla, joka vie sinut pitkin Punaisenmeren rannikkoa henkeäsalpaavien näkymien äärellä. Saapuessasi Kairoon, saksankielinen oppaasi odottaa jo sinua, joka vie sinut ensimmäiseen nähtävyyteen: Egyptiläiseen museoon. Sieltä löydät lukuisia aarteita ja näyttelyitä menneiltä ajoilta, kuten Tutankhamonin naamio. Sen jälkeen voit nauttia lounasta paikallisessa ravintolassa. Felucca-matkan aikana (ei sisälly hintaan) opit tuntemaan Kairoa eri näkökulmasta - Niiliin. Tämän jälkeen suuntaa Cheopsin suureen pyramidiin, Khafren ja Menkauren pyramideihin. Sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus ihailla näitä mahtavia monumentteja läheltä. Kuljetuspalvelu vie sinut hotellillesi Kairossa, jossa voit rentoutua.

Päivä 2 OHJELMA A
A-ohjelman toinen päivä vie sinut vanhaan Kairoon: Salah el Dinin linnoitus ja Mohamed Alin alabasterimoskeija ovat ohjelman ensimmäinen kohta. Lounastauon jälkeen ravintolassa oppaasi vie sinut koptikirkkoon ja -museoon Vanhassa Kairossa sekä Pyhän Sergiuksen kirkkoon ja Ben Ezran synagogaan. Mainittujen kahden palvontatalon lisäksi koptikorttelissa sijaitsee Amr Ibn el-Asin moskeija. Se on rakennettu vuonna 642, ja se on Egyptin vanhin moskeija ja yksinkertaisen rakenteensa ansiosta malli myöhempien aikakausien rakennuksille. Vierailu kuuluisalla Khan al Khalili -basaarilla, jossa on mutkaisia katuja ja pieniä kahviloita, on 2 päivän bussimatkasi viimeinen vaihe Hurghadasta Kairoon. Bussi vie sinut takaisin hotellillesi Hurghadassa.

OHJELMA A: 115 euroa

Päivä 2 OHJELMA B
Ohjelman B toinen päivä vie sinut askelpyramidille ja Saqqaran virallisille haudoille. Sen jälkeen nautit tyypillisen lounaan. Koptilainen kirkko ja museo ovat ensimmäiset nähtävyydet, joihin vierailet iltapäivällä. Pyhän Sergiuksen kirkko ja Ben Ezran synagoga ovat myös osa vanhaa Kairoa. Oppaan kanssa et vierailet vain näissä kahdessa nähtävyyksessä, vaan myös Amr Ibn el-Asin moskeijassa koptikorttelissa. Se on rakennettu vuonna 642, ja se on Egyptin vanhin moskeija ja yksinkertaisen rakenteensa ansiosta malli myöhempien aikakausien rakennuksille. Kahden päivän Kairo-matkasi päätteeksi El Gounasta on Khan el Khalili -basaari, jossa on viihtyisiä kahviloita ja pieniä katuja. Bussi vie sinut takaisin hotellillesi El Gounaan.

OHJELMA B: 120 euroa

Kahden päivän matkan El Gounasta Kairoon bussilla pyramideille ja Egyptiläiseen museoon voidaan tarjota myös yksityisesti eli yksilöllisen ohjelman ja yksityisen oppaan kanssa. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut. Haluamme lähettää sinulle ei-sitovan tarjouksen.

Hinta riippuu osallistujamäärästä, lähetä meille tiedustelu niin teemme tarjouksen tarkalla hinnalla.

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista