Kairo 2 päivän lento ja lento El Gounasta

Aikuiset
215.00
lapset
170.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : Päivittäin
 • Noukkia: 4:00 noin
 • Palata: 21:30 noin
Kairo 2 päivän lento lento El Gounista: Kahden päivän retki El Gounasta lentokoneella: Vieraile kuuluisissa Gizan pyramideissa (Cheops, Chephren ja Mykerinos) ja ihaile yhtä maailman seitsemästä muinaisesta ihmeestä. Vierailet myös suuressa Sfinksissä ja Egyptin museossa. Kahden päivän retkelläsi voit myös tutustua Kairoon, tutustua egyptiläiseen elämään Khan el Khalilin basaarissa ja nähdä Mohamed Alin alabasterimoshea.

Hinnat

Price per Person
 • 215.00 Price per Aikuiset
 • 170.00 Price per lapset

Sisältyy hintaan

 • Flug Hurghada – Kairo – Hurghada
 • Yöpyminen 4 tähden hotellissa aamiaisella
 • Kaikki kuljetukset ilmastoidussa ja mukavassa ajoneuvossa
 • Pääsymaksut kaikkiin kuvauksessa mainittuihin nähtävyyksiin
 • 2 lounasta hyvässä ravintolassa
 • Saksankielinen opas

Ei sisälly hintaan

 • Juomat ravintolassa
 • Siirtomaksu: 10 euroa
 • Sisäänpääsy Cheopsin suureen pyramidiin tai Chefrenin pyramidiin
 • Henkilökohtaiset kulut ja vinkit Laivamatka Niilin yli
 • Kaikki palvelut, joita ei ole mainittu kuvauksessa.

Ota mukaasi

 • aurinkolasit
 • Kota
 • Kevyitä vaatteita kesällä
 • Talvella lämpimät vaatteet
 • Aamiaispaketti (voi tilata maksutta hotelliin edellisenä iltana)

Reitti

Kairo 2 päivää lennolla - retki El Gounasta
kohokohtia
--> Nauti Kairosta kahdessa päivässä
--> Ihaile Gizan pyramideja
--> Vieraile Egyptin museossa ja Suuressa Sfinksissä
--> Tutustu kuningas Djoserin askelpyramidiin
--> Lähde kaupunkikierrokselle vanhassa kaupungissa
--> Vieraile Mohamed Alin moskeijassa, koptikirkoissa, riippuvassa kirkossa
--> Uppoudu egyptiläiseen elämään Khan el Khalili Bazaarissa
--> Yöpyminen 5 tai 4 tähden hotellissa aamiaisella
--> Lounas ravintolassa molempina päivinä
Kuvaus:
päivä 1
Ilmastoitu kuljetusbussi noutaa sinut hotelliltasi El Gounasta aamulla ja ajaa sinut Hurghadan lentokentälle, josta nouset lentokoneeseen Kairoon. Noin 45 minuutin lennon jälkeen saavut metropoliin rennosti ja voit lähteä saksankielisen oppaasi kanssa suoraan ensimmäiseen näkemykseen: Egyptiläiseen museoon, jossa on lukuisia aarteita ja näyttelyitä menneiltä ajoilta, kuten Tutankhamonin naamio. Sen jälkeen voit nauttia lounasta paikallisessa ravintolassa. Näe Kairo eri näkökulmasta Niilin risteilyn aikana. Myöhemmin suuntaa Cheopsin suureen pyramidiin, Khafren ja Menkauren pyramideihin ja ihaile menneiden aikojen monumentteja. Kuljetuspalvelu vie sinut hotellillesi Kairossa, jossa voit rentoutua.
Päivä 2 OHJELMA A
A-ohjelman toinen päivä vie sinut vanhaan Kairoon: Salah el Dinin linnoitus ja Mohamed Alin alabasterimoskeija ovat ohjelman ensimmäinen kohta. Lounastauon jälkeen ravintolassa oppaasi vie sinut koptikirkkoon ja -museoon Vanhassa Kairossa sekä Pyhän Sergiuksen kirkkoon ja Ben Ezran synagogaan. Mainittujen kahden palvontatalon lisäksi koptikorttelissa sijaitsee Amr Ibn el-Asin moskeija. Se on rakennettu vuonna 642, ja se on Egyptin vanhin moskeija ja yksinkertaisen rakenteensa ansiosta malli myöhempien aikakausien rakennuksille. Vierailu kuuluisalla Khan al Khalili -basaarilla, jossa on mutkaisia katuja ja pieniä kahviloita, on 2 päivän lentomatkasi viimeinen vaihe Hurghadasta Kairoon. Laskeutumisen jälkeen kuljetusbussi vie sinut takaisin hotellillesi Hurghadassa.
OHJELMA A: 215 euroa
Päivä 2 OHJELMA B
Ohjelman B toinen päivä vie sinut askelpyramidille ja Saqqaran virallisille haudoille. Sen jälkeen nautit tyypillisen lounaan. Koptilainen kirkko ja museo ovat ensimmäiset nähtävyydet, joihin vierailet iltapäivällä. Pyhän Sergiuksen kirkko ja Ben Ezran synagoga ovat myös osa vanhaa Kairoa. Oppaan kanssa et vierailet vain näissä kahdessa nähtävyyksessä, vaan myös Amr Ibn el-Asin moskeijassa koptikorttelissa. Se on rakennettu vuonna 642, ja se on Egyptin vanhin moskeija ja yksinkertaisen rakenteensa ansiosta malli myöhempien aikakausien rakennuksille. Kahden päivän Kairo-matkasi päätteeksi Hurghadasta lentokoneella on Khan el Khalili -basaari, jossa on viihtyisiä kahviloita ja pieniä katuja. Laskeuduttuasi Hurghadan lentokentälle kuljetusbussi vie sinut takaisin hotellillesi El Gounaan.
OHJELMA B: 225 euroa
Lennä Kairoon kahdessa päivässä. Vieraile Gizan pyramideissa ja Egyptin museossa. Vieraile islamilaisessa ja koptilaisessa Kairossa, Saladinin linnoituksessa ja Kairon riippuvassa linnoituksessa. Kahdessa päivässä Kairossa näet kaikki tämän historiallisen kaupungin kohokohdat kaiken ikäisistä.

Hinta riippuu osallistujamäärästä, lähetä meille tiedustelu niin teemme tarjouksen tarkalla hinnalla.

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista