Ajo mönkijällä, kamelin ratsastus, show ja beduiiniillallinen Sharm el Sheikh

KAKSINKERTAINEN
20.00
sinkkuja
25.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : Päivittäin
 • Noukkia: 15.30
 • Palata: klo 20.
Mönkijäajoa, kameliratsastusta, show- ja beduiiniillallinen Sharm el Sheikhissä. Nauti mönkijämatkasta Sharm el Sheikhin kiehtovan autiomaiseman läpi ja katsele sitten auringonlaskua vuorten yli – upea näky. Vierailet myös beduiinikylässä. Sen jälkeen ratsastaa kamelin selässä noin 40 minuuttia ja viihdy sitten herkullisella grillillä. Upea itämainen show tarjoaa viihdettäsi. . .

Hinnat

Price per Person
 • 20.00 Price per KAKSINKERTAINEN
 • 25.00 Price per sinkkuja

Sisältyy hintaan

 • Kuljetukset ilmastoidulla autolla
 • Kamelimatka (25 minuuttia)
 • Suomenkielinen opas
 • Mönkijämatka 2 tuntia
 • Beduiini illallinen
 • Virvoitusjuomat teltassa

Ei sisälly hintaan

 • Kärki

Ota mukaasi

 • Voimassa oleva passi
 • Kamera
 • aurinkolasit
 • Kiinteät kengät
 • Päähineet
 • aurinkovoide

Reitti

Mönkijäratsastus , kameliratsastus, show ja beduiiniillallinen Sharm el Sheikhissä .

Nauti mönkijämatkasta Sharm el Sheikhin lumoavien aavikkomaisemien halki ja katsele sitten auringonlaskua vuorten yli – upea näky. Vierailet myös beduiinikylässä. Sitten ratsastaa kamelin selässä noin 25 minuuttia ja asettu sitten herkullisen grillin ääreen. Upea itämainen esitys viihdyttää sinua

Quad Camel Oriental Show beduiiniillallinen Sharm el Sheikh

Kuvaus:

Noin klo 15.30 oppaamme hakee sinut hotelliltasi Sharmista ja ajaa 30 minuuttia bussilla Quad-asemalle keskellä erämaata.

Quad-ajelu Sharm El Sheikh :

Koe noin 1,5 tunnin seikkailunhaluinen mönkijämatka Siinain autiomaassa. Et tarvitse kokemusta tehdäksesi tämän, koska neloset ovat automaattisia ja nelosen ohjaaja näyttää ja selittää sinulle kaiken. tahtoa.

Beduiini tee

Välissä pidät 30 minuutin tauon beduiinien kanssa ja juot teetä Habbakin kanssa (Habbak: on erämaassa kasvava yrtti, se on erittäin terveellistä ja antaa teelle erityisen maun).

kamelin ratsastus :

Lyhyen ajomatkan jälkeen kohti aavikkoa saavut kamelin ratsastuksen lähtöpisteeseen. Suurin osa kameleista on lasten johdossa ansaitakseen rahaa perheelle. Ilman sen kummempaa selitystä turistit lastataan dromedaarien päälle ja kiertue kulkee köydessä olevan henkilön johdolla 1-2 km pienen vuoren takana olevaan kiviseen autiomaahan, jossa kiertue päättyy ja kaikki laskeutuvat uudelleen selästä. Täällä voit halutessasi antaa kamelinoppaalle tippiä.

Illallinen beduiinien kanssa :

Tarjolla on pieni mutta hieno buffet, jossa on salaattia, kofkaa ja grillikanaa sekä jälkiruoaksi leipää, egyptiläistä perunaa ja mesikastemelonia.
Jos on vielä nälkä, voi käydä useamman kerran hakemassa jotain.Klo 19:00 alkaen on jo hyvin pimeää ja kaikkialla on pieniä kynttilöitä valaisemassa aluetta. Takana, nurkassa, beduiinit ovat avanneet pienen basaarin ja levittäneet kaulakorujaan ja kaiverruksiaan peitteille. Jokainen, joka haluaa, voi ostaa jotain, mutta se ei ole velvollinen.

Retken päätteeksi ajetaan takaisin Sharm El Sheikhiin unohtumattoman mönkijämatkan, kamelin ratsastuksen ja beduiiniillallisen jälkeen Sharm El Sheikhistä.

Retken nähtävyydet

beduiinit

Beduiini on johdettu arabian sanasta "badija", joka tarkoittaa aavikkoa, aroa. Tämä nimitys osoittaa, että beduiinit ovat aavikon asukkaita. He kutsuvat itseään "arabeiksi" arabialaisen alkuperänsä perusteella. Kotimaa: Arabia, Syyria, Jordania, Israel, Siinai, Marokko, Sudan Riippumatta siitä, mistä beduiinit tulevat, heillä on sama moraali, samat elinolosuhteet ja samat perinteet kaikkialla. Suurin syy tähän on suusta suuhun leviäminen tarinoiden kautta, joita kerrotaan illan nuotion ympärillä. Beduiinit ovat mahtavia tarinankertojia.
Siinailla on lähes 20 beduiiniheimoa. Erotetaan kaksi ryhmää:
Kameli
Kameli teki liikkumisen autiomaassa mahdolliseksi ennen kaikkea, koska se on sopeutunut siihen optimaalisesti. 1900-luvulla kamelit korvattiin osittain jeepillä ja "pickupeilla". Mutta se on silti beduiinien uskollisin kumppani. Se ei ole vain tärkein liikkumis- ja kuljetusväline, vaan myös villan, nahan ja ruoan toimittaja, se toimii vaihto- ja kolikoiden esineenä.
Beduiinin rakkaus kameliinsa ilmenee jo nimessä. Kameli, arabialainen gamal, tulee samasta juuresta kuin termi kauneus (kaunis = gamil). Lisäksi beduiinien runous juontaa juurensa kameliin.

Mönkijäpyöräily - kamelin ratsastus - itämainen show - beduiiniillallinen Sharm el Sheikhin autiomaassa.

rakkaat vieraat
DVD-levyjen tai valokuvien ostamista mönkijäsafarilla tai veneretkillä ei suositella, koska laatu on enimmäkseen heikkoa ja siksi emme tarjoa sitä. Se on vain huomautus valituksen välttämiseksi.

Double: Hinta on 20 euroa per henkilö - 2 henkilöä mönkijällä 40 euroa

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista