Retki Soman lahdelta / Safagasta Gizan, Saqqaran ja Memphisin pyramideille lentokoneella

Aikuiset
145.00
lapset
130.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : Päivittäin
 • Noukkia: 03:00.
 • Palata: 21:00.
Retki Soman lahdelta / Safagasta Gizan, Saqqaran ja Memphisin pyramideille lentäen. Egyptiläisen museon jo nähneet voivat tällä retkellä löytää hieman erilaisen osan Kairosta ja Gizasta: porraspyramidin, Memphiksen ja Saqqaran sekä Gizan pyramidit.

Hinnat

Price per Person
 • 145.00 Price per Aikuiset
 • 130.00 Price per lapset

Sisältyy hintaan

 • Flug Hurghada - Kairo - Hurghada
 • Flug Hurghada - Kairo - Hurghada
 • Lounaalla
 • Pääsymaksut kaikkiin kuvauksessa mainittuihin nähtävyyksiin
 • Kokenut ja osaava saksankielinen opas

Ei sisälly hintaan

 • Juomat ravintolassa
 • Kaikki palvelut, joita ei ole mainittu kuvauksessa.
 • Kuljetuslisä siirroista Hurghadassa ja Kairossa: 15 euroa per henkilö
 • Sisäänkäynti hautakammioon

Ota mukaasi

 • aurinkolasit
 • Kota
 • Aamiaispaketti (voi tilata maksutta hotelliin edellisenä iltana)

Reitti

Retki Soma Baysta/Safagasta Gizan pyramidille sekä Saqqaraan ja Memphikseen lentokoneella
kohokohtia
⦁ Lennä Soma Baysta / Safagasta Kairoon retkellä
⦁ Vieraile Kairon kuuluisissa nähtävyyksissä päiväretkellä.Â
⦁ Vieraile kuuluisissa Gizan pyramideissa, yhdessä muinaisen maailman seitsemästä ihmeestä
⦁ Ihaile suurta sfinksiä ja tutustu laakson temppeliin
⦁ Tutustu maan historiaan Egyptin museossa
⦁ Anna itsesi vaikuttua Sfinksin ainutlaatuisuudesta
⦁ Nauti lounasta Kairossa
⦁ Vieraile Cheopsin pyramidissa, jota pidetään vanhimpana, ja se on ainoa säilynyt mestariteos maailman 7 ihmeestä.
⦁ Vieraile Saqqaran ja Memphisin askelpyramideissa
Matkusta hotelliltasi Hurghadan lentokentälle ilmastoidulla ajoneuvolla ja kirjaudu sisään lennolle Kairoon. Egyptin pääkaupunkiin saapuessasi sinua odottaa oppaanasi egyptologi, joka nauttii lounaan hyvässä ravintolassa. Jatka sieltä ilmastoidulla ajoneuvolla Memphisiin, joka on noin 11 mailia Kairosta etelään. Sitä pidetään yhtenä Ala-Egyptin tärkeimmistä haudoista, ja siinä on alabasterisfinksi ja Ramses II:n jättimäinen patsas. Suurin ja vaikuttavin hauta on Vanhan kuningaskunnan 3. dynastian (noin 2650 eKr.) faarao Djoserin hauta. kuuluisa askelpyramidi. Tätä pyramidia pidetään klassisten pyramidien edelläkävijänä. Pyramidin viisi porrasta, jotka ovat edelleen näkyvissä, antavat vaikutelman rakentajien käyttämästä tekniikasta. Djoserin hautakammio on todellisen pyramidin alapuolella. Porraspyramidin lisäksi vierailet Tetin pyramidissa, Mererukan ja Kagemin haudoissa sekä Imhotep-museossa. Matkalla Gizaan syöt lounasta paikallisessa ravintolassa. Gizehin suuret pyramidit muodostavat retkisi päätelmän: Cheopsin, Chephrenin ja Mykerinuksen pyramidit. Retkisi päättyy vierailuun Sfinksiin ja laakson temppeliin. Kuljetuspalvelumme vie sinut takaisin Kairon lentokentälle, josta nouset paluulennolle Hurghadaan.
HUOMIO:
Nähtävyyksien järjestystä voidaan tarvittaessa muuttaa paikan päällä.
Retken Hurghadasta Kairoon lentokoneella Saqqara, Memphis, porraspyramidi ja Gizehin pyramidit voidaan tarjota pyynnöstä myös yksityisessä muodossa, eli yksilöllisen ohjelman ja yksityisen oppaan kanssa. Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut. Haluamme lähettää sinulle ei-sitovan tarjouksen.

Hinta riippuu osallistujamäärästä, lähetä meille tiedustelu niin teemme tarjouksen tarkalla hinnalla.

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista