DUNE BUGGY SAFARI SHARM EL SHEIKHISTA

Buggy 2 hengelle
35.00
Buggy 4 hengelle
50.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : Päivittäin
 • Noukkia:
 • Palata:
Sand Dune Buggy Safari Sharmin autiomaassa - Tutustu Sharm el Sheikhin aavikoihin upeilla hiekkadyynivaunuillamme! Nopeampi ja turvallisempi kuin mönkijä, tilaa on myös 2 hengelle vierekkäin!

Hinnat

Price per Person
 • 35.00 Price per Buggy 2 hengelle
 • 50.00 Price per Buggy 4 hengelle

Sisältyy hintaan

 • Kuljetus ilmastoidulla limusiinilla tai bussilla
 • (Buginen)
 • Beduiini tee.

Ei sisälly hintaan

 • Vinkkejä

Ota mukaasi

 • huivi
 • Urheilukengät
 • Aurinkolasit & hattu

Reitti

Matkamme alkaa noutamalla hotelliltasi ja jättämällä sinut quad-keskukseen, jossa lyhyen turvallisuuskeskustelun jälkeen ryhmäsi ja ystäviesi kanssa ajat safarivaunusi Sharm el Sheikhin autiomaahan.
Mikä on dyynivaunu?
Dyynivaunuissamme on täysautomaattiset vaihteistot, turvavyöt ja syvät kauhaistuimet. Suunnitteletpa sujuvaa ja rauhallista ajoa aavikon halki ihaillaksesi sen kauneutta tai ajotyylisi on, sanotaanko, hieman innostavampi, tämä on loistava tapa tutustua autiomaahan ja sen moniin hiekkadyyneihin kiipeäessäsi. vuoret.
Ajamme Siinain sydämeen, jossa on jälkiruoka kauneudestaan ja hämmästyttävästä luonnostaan. Siellä sinulla on mahdollisuus tutustua beduiinien elämään ja heidän perinteisiinsä ja viettää aikaa heidän kanssaan, juoden beduiiniteetä ja nauttia unohtumattomista näkymistä jälkiruoasta, auringonnoususta tai auringonlaskusta vuorten huipulta.
Lopuksi viemme sinut takaisin keskustaan lyhyelle tauolle ennen kuin palaat hotellillesi. Tämä on erittäin suositeltavaa pariskunnille ja lapsille turvahäkin ja kuljettajan istumapaikan turvallisuuden vuoksi matkustajan vieressä.
Hiekkadyynivaunujen safarihinnat
Matkan hinta per ajoneuvo! Nämä retket ovat ajoneuvokohtaisia, ei henkilökohtaisia, joten saat jonkun vierellesi ilmaiseksi! - Kunhan he eivät välitä siitä, että ajat!

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista