Retki Hurghadasta Luxoriin ja Kairoon yöjunalla

Aikuiset
300.00
Ystävällinen
200.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
  • Take away -palvelu
  • Saatavuus : Päivittäin
  • Noukkia:
  • Palata:
Retki Hurghadasta Luxoriin ja Kairoon yöjunalla. Koe pyramidit ja nähtävyydet Kairossa ja Luxorissa Hurghadasta.

Hinnat

Price per Person
  • 300.00 Price per Aikuiset
  • 200.00 Price per Ystävällinen

Reitti

Päivä 1) Kairon retki

Oppaamme noutaa sinut hotelliltasi Hurghadasta ja vie sinut Hurghadan lentokentälle ilmastoidulla ajoneuvolla. Lennät Kairoon, jossa toinen opas toivottaa sinut tervetulleeksi ja aloittaa kiertueesi Gizan pyramideissa kanssasi. Vierailet myös Cheops-, Chephren- ja Mycerinus-pyramideissa. Näkökulmasta voit ottaa upeita kuvia kaikista pyramideista. Sitten sinulla on mahdollisuus tutustua Sfinksipyramidiin ennen kuin saavutat laakson temppelin. Seuraavaksi on Egyptin museo Tutankhamen-aarteineen. Alueelle, jossa muumioita voi tavata, on lisämaksu. Egyptiläisessä museossa on säilytetty vanhimmat ja arvokkaimmat muinaisten egyptiläisten löydöt 5000 vuoden ajan. Nauti lounasta paikallisessa ravintolassa ennen kuin kuljet itsenäisesti Kairon kuuluisan basaarin, Khan El Khalilin, läpi.
Sitten sinut siirretään uudelleen ilmastoidulla pakettiautolla Gizan rautatieasemalle noustaksesi yöjunaan Luxoriin. Nauti illallisesta junassa ja vietä yö yhdessä mukavista vuoteista.

Päivä 2) Luxor-retki

Oppaamme tapaa sinut Luxorin rautatieasemalla. Retki Hurghadasta Luxoriin alkaa retkellä Karnakin temppeliin, joka on yksi suurimmista ja vaikuttavimmista rakennuksista kreikkalais-roomalaisen antiikin historiassa. Se tekee vaikutuksen lukemattomilla sarakkeilla. Nauti lounasta paikallisessa ravintolassa, käy ostoksilla ja ylitä sitten Niili moottoriveneellä. Jälkeenpäin voit ihailla Königstalia, mukaan lukien kolme hautakammiota. Seuraava pysäkki on Hatshepsut Temple. Poikkeuksellisen muotoilunsa ansiosta se on yksi Egyptin tunnusomaisimmista temppeleistä. Sen rakensi arkkitehti Senimut kuningatar Hatsepsutille. Se tunnettiin aiemmin nimellä "pohjoinen luostari", joka tunnettiin heidän jumalansa Amon Ra -pyhäkönä, mutta nykyään se tunnetaan nimellä El-Deir El-Baharyn temppeli. Ennen kuin palaat Hurghadan hotelliin ilmastoidulla pakettiautolla, voit vierailla Memnonin kolossilla.

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista