Lasipohjainen retkivene Sharm El Sheikhissä, lasivene värikkäitä kaloja

Aikuiset
12.00
lapset
8.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : Päivittäin
 • Noukkia: 8 tai 10 tai 14 tai 13.
 • Palata: 11.00 tai 12.00 tai 16.00 tai 15.00
Lasipohjainen retkivene Sharm El Sheikhissä, lasivene värikkäitä kaloja. Haluatko tutkia Punaista merta kastelematta jalkojasi?! Lasipohjavenekierroksemme aikana näet kauniita koralleja ja värikkäitä kaloja läpinäkyvän pohjan läpi kastumatta. Ja tietysti voit myös mennä aurinkoterassille nauttimaan Egyptin auringosta.

Hinnat

Price per Person
 • 12.00 Price per Aikuiset
 • 8.00 Price per lapset

Sisältyy hintaan

 • Kuljetukset ilmastoidulla bussilla
 • pääsymaksu

Ei sisälly hintaan

 • Kaikki lisäykset, joita ei ole mainittu ohjelmassa

Ota mukaasi

 • Kamera
 • Talvella lämpimät vaatteet
 • Kevyitä vaatteita kesällä
 • aurinkolasit
 • Päähineet

Reitti

Retki lasipohjavene Sharm El Sheikhissä , lasivene värikkäitä kaloja .

Haluaisitko tutkia Punaista merta kuivin jaloin?! Lasipohjavenekierroksemme aikana voit nähdä kauniita koralleja ja värikkäitä kaloja läpinäkyvän pohjan läpi pitäen samalla jalat kuivina kastumatta. Ja tietysti voit myös kiivetä aurinkoterassille ja nauttia Egyptin auringosta

Kuvaus:

Lasipohjainen retkivene sharm el sheikh. Sinut noudetaan suoraan hotellilta ja ajetaan 20 minuutin ajomatkan päässä laiturille. Rauhallinen lasipohjaveneretki kestää 60 minuuttia kauneimpien riuttojen yli, jossa voit tarkkailla värikkäitä kaloja ja koralleja lähietäisyydeltä, jonka jälkeen sinut viedään retkiajoneuvollamme takaisin hotellille.

Niille, jotka eivät halua snorklata, sukeltaa tai uida, mutta haluavat silti tutustua Punaisenmeren vedenalaiseen maailmaan, tarjoamme lasipohjaisen tai sukellusvenematkan Sharm el Sheikhistä. Upea lasipohjaveneretki Naama Bayssa, joka antaa sinulle mahdollisuuden nähdä Sharm el Sheikhin rannikon kauneus. Lisäksi näet Sharm el Sheikin Punaisenmeren värikkäitä kaloja ja kauniita koralliriuttoja veneen lasipohjan läpi.
Tämän retken kesto on 2 tuntia.
Lasipohjaveneessä on kolme kantta: yläkannella on kaunis terassi, jolta on parhaat näkymät Naama Baylle. Vene on varustettu myös wc:llä. Voit tarkkailla ja ihailla vedenalaista maailmaa sisäkannella, jossa lasilattia sijaitsee.

Lasivene värikäs kala

 Hinta riippuu osallistujamäärästä, lähetä meille tiedustelu niin teemme sinulle tarjouksen tarkalla hinnalla.

rakkaat vieraat
DVD-levyjen tai valokuvien ostamista mönkijäsafarilla tai veneretkillä ei suositella, koska laatu on enimmäkseen heikkoa ja siksi emme tarjoa sitä. Se on vain huomautus valituksen välttämiseksi.

Tapaamispaikka: hotellisi Sharm El Sheikhissä ---- Paluupaikka hotellisi Sharm El Sheikhissä

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista