Retki uimaan delfiinien kanssa Sharm El Sheikhissä

15 Pöytäkirja
50.00
30 Pöytäkirja
65.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : Joka päivä paitsi sunnuntai
 • Noukkia: Klo 8-10 tai 10-12 tai 14-16 tai 13-15 tai 16-18.
 • Palata:
Retki uimaan delfiinien kanssa Sharm El Sheikhissä: Rantalomallasi Sharm El Sheikhissä koet unohtumattoman retken delfinaarioon, jossa voit uida ja leikkiä delfiinien kanssa uima-altaassa. Delfiinien uinti Sharm El Sheikh, hauskaa ilman.

Hinnat

Price per Person
 • 50.00 Price per 15 Pöytäkirja
 • 65.00 Price per 30 Pöytäkirja

Sisältyy hintaan

 • Kuljetukset ilmastoidulla bussilla
 • Englanninkielinen opas
 • pääsymaksu

Ei sisälly hintaan

 • Kaikki lisäykset
 • joita ei mainita ohjelmassa

Ota mukaasi

 • Kamera
 • Aurinkovoide
 • uimapuvut
 • aurinkolasit
 • Päähineet

Reitti

DELFIINIT SHARM EL SHEIKH . Rantalomallasi Sharm El Sheikhissä koet unohtumattoman matkan delfinaarioon, jossa voit uida ja leikkiä delfiinien kanssa uima-altaassa

kuvaus

Ui delfiinien kanssa Sharm El Sheikhissä . Sinut noudetaan hotelliltasi Sharm el Sheikhistä ja ajetaan noin 25 minuuttia delfinaarioon. Sinulla on mahdollisuus uida delfiinien kanssa aamulla, päivällä ja iltapäivällä. Sitten olet puolen tunnin ajan vedessä älykkäiden eläinten kanssa, leikkii niillä, kosketa niitä ja tarkkaile niitä. Sitten sinut viedään takaisin hotellillesi.

Uinti delfiinien kanssa avomerellä Huarghadassa tai Sharm El Sheikhissä.
Kaikki turistit, jotka viettävät lomansa Sharm el Sheikhissä tai Hurghadassa, haaveilevat uimisesta delfiinien kanssa Punaisellamerellä, koska se on erittäin kaunis tunne ihmisille.
Hurghadassa on Dolphin House -niminen paikka, joka on 1 tunnin venematkan päässä Hurghadan satamasta, jossa 90% ajasta voit uida ja leikkiä delfiinien kanssa. Suurin osa suomalaisista pitää paikkaa sukellus- ja snorklausparatiisina. Siellä voit nähdä monia värikkäitä kaloja ja koralleja snorklaten. Lounas tarjoillaan matkan aikana.
Jos lähdet snorklausretkelle Giftun-saarelle, saatat nähdä delfiinejä paluuvenematkan aikana ja saattaa olla mahdollisuus uida niiden kanssa.
Sharm Sheikhissä voit uida vain delfiinien kanssa delfinaariossa, tämä on uima-allas, jossa voit uida 4 delfiinin kanssa, iltapäivällä on show, joka kestää 45 minuuttia. Delphinarium tai Dolphina on 20 km:n päässä lentokentältä.

Jos lähdet snorklausretkelle Tiranin saarelle tai Ras Mohammedin kansallispuistoon, on 20 %:n mahdollisuus nähdä delfiinejä ja jopa uida niiden kanssa.

Delfiinit ovat erittäin vahvoja ja erittäin ystävällisiä eläimiä. Heidän ihonsa on kauniin sileä ja pehmeä ja heillä on aina hymy kasvoillaan.

Retki uimaan delfiinien kanssa Sharm al Sheikhissä

Tapaamispaikka: hotellisi Sharm El Sheikhissä ---- Paluupaikka hotellisi Sharm El Sheikhissä

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista