Retki Kairoon lentokoneella Hurghadasta / alkaen 20 euroa

Aikuiset
140.00
kinder
125.00
Valitse matkapäivä
Anna matkustajien kokonaismäärä
Lähetä pyyntö
 • Take away -palvelu
 • Saatavuus : Päivittäin
 • Noukkia: Noin: 4.30
 • Palata: Noin klo 21.
Kairo 1 päivä lentokoneella. Retki Hurghadasta Kairoon lennolla, vieraile Kairon nähtävyyksissä: Gizan pyramideissa ja Sfinksissä, kuningas Tut Anch Amunin näyttelyssä, Egyptin kansallismuseossa ja mahdollisesti felucca-matkalla Niilillä.

Hinnat

Price per Person
 • 140.00 Price per Aikuiset
 • 125.00 Price per kinder

Sisältyy hintaan

 • Flug Hurghada-Kairo-Hurghada
 • Vierailu Gizan pyramideissa ja Sfinksissä
 • Vierailu Egyptin museossa
 • Suomenkielinen opas
 • Lounaalla
 • Kaikki sisäänpääsymaksut nähtävyyksille

Ei sisälly hintaan

 • Sisäänpääsy Cheopsin hautakammioon tai Chefernin pyramidin hautakammioon
 • Juomat ravintolassa
 • Kaikki lisäkustannukset, joita ei mainita ohjelmassa
 • 15 euroa siirroista Hurghadassa ja Kairossa

Ota mukaasi

 • Passi tai henkilökortti viisumin kanssa
 • Aamiaispaketti
 • Kamera
 • Talvella lämpimät vaatteet
 • Kevyitä vaatteita kesällä
 • aurinkolasit

Reitti

Hurghada Pyramids Excursions - Excursion Hurghada Kairon lento

-

Retki Hurghadasta Kairoon ja pyramideille lentokoneella maksaa

(Hinta) alkaen 155 EUR per henkilö Mitä sisältyy hintaan ?

-

Lento Hurghadasta Kairo-Hurghada

Kuljetus ilmastoidulla bussilla Kairossa

Vierailu Egyptin kansallismuseossa

Suomenkielinen opas

Vieraile Gizan pyramideissa ja Sfinksissä

Lounas hyvässä ravintolassa (buffet, sopii myös kasvissyöjille)

Kaikki sisäänpääsymaksut hän nähtävyyksiin

……………………………………….

Khan El Khalili -basaari (voidaan vierailla yksilöllisesti vieraan toiveiden tai matkaryhmän sisäisen järjestelyn mukaan)

Kaupunkikierros Kairon vanhassa kaupungissa

Kaupunkikierroksen aikana Kairon vanhassakaupungissa (noudatamme vieraidemme toiveita, kaupunkikierroksesta voidaan keskustella henkilökohtaisesti oppaan kanssa Kairoon saapuessa) voit nähdä esimerkiksi Saladinin linnoituksen ja Alabasterin moskeijan ulkopuolelta ja Amr Ebenin moskeija vieraili El ASS:ssa.

Veneretki Niilillä (felucca ride) (maksullinen), oppaan kanssa sovittaessa mahdollista

Kuvaus :

Tässä annamme sinulle esimerkin (lyhyt kuvaus) retkestä Hurghadasta Kairoon pyramideille lentäen. Huomaathan, että Kairon kohteista ja nähtävyyksien järjestyksestä keskustellaan henkilökohtaisesti paikallisen oppaan kanssa.

Varhain aamulla sinut ajetaan hotelliltasi Hurghadan lentokentälle, josta nouset 45 minuutin lennolle (sisältää laivapalvelun ja juomapalvelun) Kairoon.

Kairon tuloaulan uloskäynnissä saksankielinen oppaamme toivottaa sinut tervetulleeksi kyltillä "Book Tour Egypt" ja ilmastoitu linja-auto odottaa sinua ulkona. Hän keskustelee kanssasi toiveistasi bussissa ja sitten määrittää ja selittää päivittäiset rutiinit . Nyt se on Egyptin museossa . Se sijaitsee Al Tahrir -aukiolla Kairon keskustassa, ja se rakennettiin uusklassiseen tyyliin vuonna 1900 ranskalaisen arkkitehdin Marcel Dourgnonin suunnitelmien mukaan. Avajaiset pidettiin vuonna 1902. Siinä on ylivoimaisesti maailman suurin muinaisen egyptiläisen taiteen kokoelma, kuten kuningas Tutankhamonin kultainen arkku ja kaikki sen taidokkaat ja laadukkaat hautatavarat. Matkaoppaamme selittää sinulle humoristisesti tärkeimmät näyttelyt reilun kahden tunnin oleskelun aikana ja vastaa kysymyksiisi. Sen jälkeen mieli tarvitsee vähän lepoa. Esimerkiksi felucca -matkalla (venematka Niilillä) voit rentoutua ja tutustua Kairoon veden päällä. Maukkaan lounaan ( hyvä ravintola ) jälkeen menemme suoraan Gizehin pyramidien vierailulle , ne kuuluvat ihmiskunnan tunnetuimpiin rakennuksiin. Ne ovat yksi maailman muinaisista ihmeistä. Tältä alueelta löytyy yhteensä kolme pyramidia, Chephrenin, Cheopsin ja Menkauren pyramidit . Voit tutustua alueeseen kävellen, hevosen selässä tai kamelilla. Matkaoppaamme antaa sinulle vinkkejä ja suosituksia. Jatka Gizan suureen sfinksiin , joka on ylivoimaisesti kuuluisin ja suurin sfinksi. Sfinksi koostuu leijonan vartalossa olevasta ihmisen päästä, jolloin ihmisen pää on liian pieni suhteessa leijonan vartaloon. Sfinksi kaiverrettiin kalkkikivikumpun jäännöksistä, joka toimi Cheopsin pyramidin louhoksessa. Seurauksena on, että se sijaitsee ontelossa, jota on täytetty kerta toisensa jälkeen ajohiekalla ajan mittaan. Nauti vierailustasi muinaisen maailman yhä koskemattomassa ihmeessä... Kairo-matkasi mahdollisena päätteenä voit kävellä rennosti kuuluisalla Khan EL Khalilin basaarikadulla. Jännittävän ja tapahtumarikkaan päivän Kairossa jälkeen oppaamme vie sinut lentokentälle. Paluulento on yhtä viihdyttävä, ja sinut ajetaan hotellillesi saavuttuasi Hurghadaan.

Tärkeä! Suosittelemme tukevia, mukavia kenkiä ja aurinkosuojaa.

Retki Kairoon Hurghadasta

Retki Hurghadasta Kairoon lennolla, tutustu Kairon nähtävyyksiin: Gizan pyramidit ja Sfinksi, kuningas Tut Anch Amunin näyttely, Egyptin kansallismuseo ja mahdollisesti felucca-ajelu Niilillä, maksua vastaan.

Retket Hurghadasta Kairoon tehdään eri kulkuvälineillä. Ensin on kuuden tunnin bussimatka ( Hurghada Cairo Bus Excursion ) Egyptin kauniin maaseudun halki.

Hinta riippuu osallistujamäärästä, lähetä meille tiedustelu niin teemme tarjouksen tarkalla hinnalla.

(Lentolippujen hinnat vaihtelevat päivittäin, suosittelemme varausta kiinteään hintaan)

Reviews (0 Reviews)

Miten varaat?

Kuinka voit varata? Kysymyksesi/huolesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi tavoitat meidät kiireellisissä asioissa myös puhelimitse matkapuhelinnumeroon 00201000835673 (myös WhatsApp- ja Viber-viestit mahdollisia) "melkein" 24 tuntia tai suorapostituksella osoitteeseen info@book-tour-egypt.com .... Täytä Varaa nyt -sivun tiedot, lähetä meille sähköpostia tai soita numeroon 00201000835673. Sovimme sitten sopivan ajan oppaamme kanssa hotelliisi. Saapumisen jälkeen hän tapaa sinut ja antaa sinulle lisätietoja varaamastasi retkestä, vastaa kysymyksiisi ja antaa sinulle maksuvahvistukse... ...Jatka lukemista

miten maksat?

Voit siirtää koko summan tai talletuksen pankkisi kautta tilillemme tai maksaa käteisellä paikan päällä Egyptissä. Kun saavut Egyptiin, oppaamme vierailee hotellissa, kerää rahat tai saldon ja antaa sinulle kuitin Tarjoamme viisi vaihtoehtoa: - Voit siirtää koko summan tai talletuksen tilillemme pankkisi kautta - Koko summan tai osan siirto talletuksena Maksu PayPalin kautta (mahdollisesti liittyy maksuihin) Maksu työntekijällemme lentokentällä käteisellä Pienemmät retket (safarit, snorklausmatkat) maksetaan useimmiten retkipäivänä (erityisesti jos varaus tehtiin Egyptistä) Maksu hotellin edes... ...Jatka lukemista